Startsida / Inlägg

V75-Tips Mantorp

av MLipovac

Tjena!

Mantorp bjuder på en riktigt fin och intressant V75 omgång idag. Det sr dessutom ut att bli bra väder och jag tror det kommer gå undan i loppen. Tänk på att upploppet är kort och får ledaren bestämma i ledningen då blir det inte lätt att slå denne. Jag har hittat två tänkbara singelstreck som jag bjuder på, vill dock se värmning och få rapport innan jag tar ställning. Dragen är riktigt farliga idag, dom är borttappade och för er som vågar kan det till och med vara singelstreck. Ni hittar länk längre ner på sidan och mi vill spela V75 med mig. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

2 Harran Boko (V75-1) är förmodligen helt överlägsen felfri i inledningen. Han är kvick ut i volt och sköter han sig då sitter han tidigt i ledningen och är hästen att slå. Han kommer från två galoppmisslyckanden och är ojämn av sig. Från stallet låter det riktigt bra och att Conrad Lugauer själv kör ser jag som ett plus då han känner hästen bäst. Viktigt att se värmningen innan man lämnar in, är lugn och harmonisk då blir det spik.

8 Hossiana Boko (V75-6) tror jag blåser till ledningen trots ett jobbigt spår och får sedan Oskar dämpa en bit då blir hon inte lätt att slå. Hon är nedstruken ett spår vilket underlättar och det ska även bli jänkarvagn och barfota runt om. Till 8% är hon roligast det roligaste singelstrecket.

Dragen

6 Camana (V75-2) känns hetaste på start i detta ojämna stolopp. Hon har ensamt springspår och har fräschats upp inför denna start. Hon har travat i ledningen en gång och då vann hon. Det blir barfota runt om för första gången idag vilket är spännande och skulle Svanberg få bestämma en bit då kan hon rinna undan.

3 Ridgehead Mateo (V75-4) vill jag varna kraftig för. Rapporterna senast var mycket bra och man trodde på chans trots spår tolv på kort distans. Han fick som väntat det svårt att ta något men jag gillade intrycket på honom till slut. Nu är spåret mycket bättre och han är dessutom snabb ut, skulle han få ledningen tycker jag han är ruskigt intressant. Till 3% är han omgångens fynd!

9 Stepping Spaceboy (V75-5) varnade jag kraftigt för senast och han höll bra som femma efter ett tungt lopp. Han har ett perfekt smygläge och när dessutom ser ut och bli riktigt hård öppning på loppet då kan Rikard sitta och mysa i kön. När slutstöten sätts in sista femhundra tror jag han bli svår att stå emot.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB