Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Bergsåker och Solvalla delar på tävlingarna ikväll och vi bjuds på en svårlöst omgång. Det finns några tänkbara singelstreck men även roliga drag som blir bortglömda. Det gäller som alltid att komponera ihop systemet rätt och man behöver inte ta ner månen för att få bra betalt på V86. Förra veckan fick vi verkligen se prov på det, värdet låg runt sju tusen efter sex lopp och sedan vann två skräll dem avslutade loppen och värdet stack iväg. Vill ni lira V86 med mig? Då hittar ni länk till mina system längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

1 Queer Fish (V86-1) var lite sämre senast men det är en häst som alltid brukar göra väldigt bra lopp. Tycker han går ner i klass ikväll och blir inte spåret en fälla så tror jag han bara är bäst. Endast sju hästar kvar i fältet och jag tror Ulf Eriksson hittar ut, värsta motbuden har inte startat på ett tag vilket höjer Queer Fishs chanser.

8 Rally Funny (V86-7) var jag inne på direkt startlistorna kom. Hon har dock blivit väldigt stor favorit och jag vill invänta sista infon innan jag tar ställning. Annars har hon varit fin och med två lopp i kroppen tror jag formen sitter där, att Örjan sätter sig i sulkyn är inte fel och med minsta klaff tror jag hon vinner.

Dragen

12 Joker C.K. (V86-3) brottas med ett tråkigt utgångsläge i kväll igen. Senast höll han bra och var tvåa på ett bra sätt. Formkurvan pekar uppåt och klaffar det med rätt ryggar tror jag han plockar ner många, kanske allihopa. Rikard N Skoglund kör med stort självförtroende och till tio procent i skrivande stund är han given i ett öppet lopp.

10 Noel Face (V86-5) har verkligen sett fin ut på slutet och formen är på topp. Bakspår på kort distans är inte roligt, men blir det tempo i främre träffen då tål han gå en repa ute i spåren och kan vara tuff att stå emot. 8% är ett riktigt fynd!

2 Winner Bac (V86-8) har det strulat för på slutet, han har galopperat och tappat fina placeringar. Näst senast blev det skrik på honom på V75 och då galopperade han i ledningen. Tycker inte det ska skilja så pass mycket mellan honom och dem betrodda och till 7% i skrivande stund är han given i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB