Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Onsdag betyder V86-Xpress och denna veckan delar Åby och Solvalla på tävlingarna. Omgången ser intressant ut på förhand och jag tycker det finns några tänkbara singelstreck, både roliga och lite mer betrodda. Jag har valt ut tre stycken som jag bjuder på och även tre drag som jag tycker ni ska passa. Ni hittar länkar längre ner på sidan om ni vill spela V86 med mig. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

4 Scorzone (V86-3) imponerade senast i årsdebuten och travet fungerade klockrent. Loppet i kroppen gör honom gott och han sticker ut kapacitetsmässigt i loppet. Henna Halme som kör låter väldigt nöjd med honom och jag förväntar mig ett offensivt upplägg, tror han får ta över ledningen efter en bit och sedan är han hästen att slå.

3 Nanny Mcphee (V86-7) var fin i debuten för Lövgren senast och visade prov på styrka och inställning när hon vann direkt. Man låter väldigt nöjda inför kvällens uppgift och från ett bra utgångsläge tror jag chansen är stor att hon tar andra raka segern. Övriga lär ha respekt för henne och då talar det mesta för att Lövgren får överta ledningen efter en bit och sedan ska det mycket till för att hon ska förlora.

4 Eldorado B (V86-8) gör årsdebut ikväll och det låter riktigt bra från stall Sundberg. Han har tränat på riktigt bra under uppehållet och jag tror på en bra insats direkt. Jag är inne på att detta lopp kan avgöras i starten och därför känns Eldorado B hetast. Han är snabb ut och i ledningen kan Torbjörn få bestämma under det första varvet och sedan bli det inte lätt att plocka ner honom. Dem värsta motbuden gör också årsdebut och jag tror ingen av dem går fram och trycker speciellt hårt. Han har bra chans att inleda året lika bra som fjolåret avslutades, med seger.

Dragen

4 Dessert (V86-4) tog sin första seger på ett bra sätt senast. Hon är under utveckling och är snabb ut, jag tror man siktar på att släppa ledningen efter en bit och smyga med i rygg på ledaren. Skulle det lösa sig då tror jag hon kan bli riktigt farlig. Favoriten är ingen häst jag tagit till mig och hon är given att gardera enligt mig, glöm inte mitt drag.

1 Amphibian Madness (V86-5) blir helt bortglömd ikväll och det tackar jag för. Hon har toppform och stått för bra insatser på slutet, ikväll har hon ett perfekt utgångsläge för ett smyglopp och när open stretchen vankas då kan hon bli obehgaglig. Till 4% är hon riktigt rolig.

4 It Happend Again (V86-6) stod för en bra insats senast. Han gick snabbt ute i spåren och jag trodde han skulle bli mer påpassad i kväll. Man plockade av skorna fram senast och det gav en kick, det blir samma nu och från ett bra utgångsläge tror jag han får en bra resa och då sitter ingen säker till slut. Sex procent i skrivande stund smakar mumma.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB