Startsida / Inlägg

V75-Tips Gävle

av MLipovac

Tjena!

Gävle är först ut under denna vecka som kryddas med många V75 omgångar. Det ska bli fina förutsättningar ikväll och vi får se många fina hästar komma ut. Tyvärr ser omgången favoritbetonad ut och vi har några starka favoriter som har bra chans. Vi får hoppas att det skräller i dem andra loppen så utdelningen får sig en lite skjuts iallafall. Vill ni spela med mig? Då finns det länkar längre ner på sidan.


Tänkbara singelstreck

14 Minnestads El Paso (V75-5) vann enkelt i årsdebuten näst senast och såg fin ut. Senast var han bra som tvåa bakom Harran Boko trots att det norska huvudlaget krånglade och inte åkte ner. Ikväll har han springspår på tillägg och det gäller ”bara” för Rebecca att träffa rätt, gör hon det tror jag han kommer vara ikapp dem på start direkt och sedan kan han gå utvändigt om ledaren om det krävs. Tycker han står för klassen och han kan vinna detta den tunga vägen. 30% i skrivande stund är riktigt spelvärt!

7 Hankypanky Rubyred (V75-7) har visat gryt kapacitet hos Timo Nuros och näst senast stod hon för en makalös insats. Hon galopperade bort många meter men kom tillbaka och vann loppet ändå. Hon kan vara lite hetsig bakom bilen men kör bara Jorma lugnt från start och åker fram utvändigt om ledaren efter en bit, då kommer hon avgöra detta den tunga vägen. En kanon som ska bli rolig och se under året.

Dragen

10 On Track He’s Black (V75-2) gör intressant debut för Westerholm ikväll. Man har behandlat honom och han har gått banjobb som Nicklas var väldigt nöjd med. Det är en häst som har hög kapacitet och klaffar det någorlunda för honom tror jag han kan slå till direkt. 4% i skrivande stund är riktigt bra.

2 Guli Rubin (V75-4) känns intressantast av hästarna på startvolten. Han är knepig och har galopperat mycket men när han sköter sig då har han bra fart under hovarna. När han står i 5% så tycker jag det är värt att ta med honom trots spår två i volten, skulle han trampa iväg kan han vara ledaren av loppet och då kan han rinna undan på en snabb bana.

1 Dupree (V75-6) får man inte glömma om man går emot storfavoriten 6 Disco Volante. Han mötte just honom senast och var tvåa bakom favoriten. Han öppnar inte speciellt snabbt och kommer få en invändig resa, skulle det komma en lucka i rätt tid då har han en polett till slut.

Spelstopp på V75 är 19.30


ANNONS: Här kan du rygga Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB