Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Åby och Solvalla delar på tävlingarna ikväll och det bjuds på fina lopp. Omgången ser intressant ut då det finns några klara favoriter som jag tror kan vara illa ute. Jag har hittat två tänkbara singelstreck, båda startar på Solvalla och körs av Örjan Kihlström. Har även hittat tre roliga drag, en av dem är helt borttappad av kollektivet och jag vill varna extra för honom. Vill ni spela med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan till två av mina andelsspel. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

2 Thelma De Glatigne (V86-2) har sett riktigt bra ut i dom två senaste starterna när man plockat av skorna. Senast avslutade hon riktigt bra efter en tung resa och hon har samlat ihop till en seger. Örjan upp ikväll är intressant och när hon dessutom har ett perfekt utgångsläge för ledningen tror jag hon får bestämma och sedan får ingen fatt i henne. Omgångens bästa spik på förhand!

11 Marvelous (V86-8) står perfekt inne i loppet och möter betydligt lättare motstånd än vad han gjort på slutet. Senast släppte han ledningen i en V75 final och blev sedan fast med krafter kvar, tycker även han såg väldigt fin ut och jag tror det blir ett offensivt upplägg ikväll. Örjan lär inte vila utan köra fram utvändigt och sedan dirigera loppet därifrån. Bra chans till en efterlängtad seger.

Dragen

8 Nunna (V86-3) gör intressant debut för Dahlén och hon är inte så dålig. Nedstruken ett spår är bra i spårtrappan och kommer Christian bra på det tror jag hon kan blanda sig i segerstriden direkt i debuten. Loppet känns väldigt öppet med frågetecken på dem betrodda och då vill jag vara för mitt drag till väldigt låg procent.

8 M.T Malkin (V86-4) var inte fräsch senast och galopperade. Man har fixat till honom och han brukar prestera bra efter vila, han presterade väldigt bra i vintras och trivs ypperligt i ledningen. Utgångsläget är värsta tänkbara men Göran ska lätta honom och ladda från start, tror det finns en chans att han är först fram och då kan han få ta över ledningen. Därifrån är han bäst och till 7% känns han rolig.

1 Xanthis Coktail (V86-7) börjar komma i form och var fin som fastlåst i årsdebuten näst senast. Senast slog han ihop och galopperade och det var mot bättre hästar på V75. Han är stark och trivs över distansen, han är inte så snabb ut och utgångsläget kan bli en fälla men skulle Kim Eriksson hitta ut tror jag han blir farlig. Han är streckad på en procent, kan vara omgångens smällkaramell!

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB