Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Jägersro bjuder på en fin V75 omgång denna helgen och jag tror att det kommer gå undan. Vädret här nere i söder skall vara bra och jag tror att hästarna från ledningen kommer bli svårslagna. Omgången i sig ser något favoritbetonad ut, i början får vi två klara favorit som båda har bra chans att leda respektive lopp runt om. I slutet ser det mer öppet ut och där kan det smälla till. Jag bjuder på tre tänkbara singelstreck och tre drag som ni inte får missa. Vi ses på Jägersro!

Premiäravsnittet av min och Erik Petterssons podcast ”Spets & Slut” blev bra. Våran spik Double Exposure vann enkelt och Eriks drag Magic Cash visade verkligen vart skåpet ska stå när han vann till elva gånger pengarna. Vi har spelat in det andra avsnittet och vi tycker att det är ett måste att lyssna på om ni tänkt lämna in ett V75 system. Ni hittar podden längre ner på sidan, gillar ni våra tankar och snack och tycker det låter intressant. Då kan ni rygga oss.


Tänkbara singelstreck

3 Adde S.H (V75-1) blir favorit men chansen ser bra ut på förhand. Han var fin i årsdebuten när han vann knappt och med det loppet går han framåt. Detta är en häst som PU tror mycket på i år och han ser honom som sin bästa chans under dagen. Det blir jänkrvagn och urryckare denna gången och från ett bra utgångsläge tror jag chansen till ledningen är god. Därifrån blir han inte lätt att slå trots att det finns några fina motbud.

4 Campo Bahia (V75-2) gör årsdebut och blir omgångens största favorit. Det har pratats mycket om han provlopp han gick och jag gillade verkligen det jag såg. Han står för klassen i loppet och motståndarna har nästan gett upp loppet. Troligast är att han får ta över ledningen efter en bit och sedan blir det en sömnig historia där han vinner med gott om krafter kvar. Endast sjukdom emot!

6 Vikings Preacher (V75-6) är jag inne på denna gången. Han har springspår, Sveriges bästa kusk i voltstart och har hög kapacitet. Jag tror att Erik Adielsson vänder runt motståndarna och tar sig till ledningen, därifrån blir han inte lätt att slå. Tränare Löfqvist har lättat honom lite och är helt lyrisk inför uppgiften. Bra chans från ledningen!

Dragen

6 Melissa Montoya (V75-4) gör årsdebut och känns intressant i ett öppet stolopp. Hon har tränat på bra och fått ett perfekt utgångsläge, kommer Joakim till ledningen tycker jag hon känns het. Hon har gått där en gång och vann då, visst lite svårbedömd men till låg procent kan hon få en bra resa och slå till.

9 Panamera (V75-5) jobbar på bra och gör alltid sitt. Han har inte startat på en månad men det är för att tränare Ola Karlsson har siktat på detta loppet. Distansen passar honom perfekt och med lite ändringar på balansen känns han intressant i ett öppet lopp.

8 Partizan Face (V75-7) visade toppform senast som tvåa på en topptid. Utgångsläget är dåligt men jag är inne på att Kolgjini kommer gasa från start och eftersom det inte finns några startkatapulter invändigt kan han kanske köra sig till ledningen. På en snabb bana blir han inte lätt att komma ifatt. Fem procent tar jag alla gånger i veckan!

Spelstopp på V75 är 16.20


V75-podcasten ”Spets & Slut” med mig och Erik Pettersson hittar ni HÄR.

ANNONS: Här kan du rygga ”podd-systemet” på V75 på lördag [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB