Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

V86-Xpress ikväll delas av Solvalla och Bergsåker och jag tycker klassen är god på loppen. Det ser som vanligt väldigt öppet ut på förhand och jag tycker inte det finns någon given bank man kan gå på. Jag har hittat tre tänkbara singelstreck men även tre roliga drag som ni inte får glömma. Vill ni spela med mig så finns det andelar kvar på mina system. Länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

7 Brothers N.Arms (V86-2) gjorde årsdebut senast och jag blev imponerad av honom. Han öppnade snabbt och när Kevin testa mot ledningen så fick han ta över. Sedan vann han på ett mycket bra sätt och det var inte slutsålt i mål. Loppet gör honom gott och ikväll snackas det om jänkarvagn och skoryck, det är extra växlar som gör honom bättre. Jag tror han får överta ledningen efter en bit och sedan blir han svårslagen. Skulle det bli annat upplägg tror jag ändå chansen är god ikväll.

9 Isco Boko (V86-4) har visat härlig inställning och har tre raka segrar. Han står för klassen i gänget och med Djuses stallform tror jag han har bra chans. Han är inte så nabb ut så spåret passar perfekt, han tål att göra en del och den långa distansen ser jag som ett plus. Är han lika bra som på slutet då tror jag han brottar ner övriga. Garderar man honom då får ni inte glömma mitt drag som jag varnar för under den rubriken.

7 Muscle Hustle (V86-8) gjorde en väldigt fin årsdebut senast och vann trots att förutsättningarna inte var dem bästa. Han går framåt med loppet i kroppen och är snabb ut, tror inte Bergh kommer köra passivt utan skicka iväg honom då han är snabb ut och skulle han få överta ledningen då dem andra gör årsdebut då blir han intressant. Tror även han kan vinn med andra upplägg, riktigt intressant häst för storloppen i sommar.

Dragen

2 Bear Victory (V86-4) vann i början på året på just V86 från ledningen och var bra. På slutet har hon blandat och gett men har även körts av tränaren själv. I kväll hoppar Torbjörn Jansson upp igen och från ett bra utgångsläge är hon garanterad en bra resa. Hon är snabb ut och ”Tobbe” får välja taktiken. Får hon smyga med och det löser sig – då blir jag inte förvånad om hon rensar i kuponghögen till ynka fyra procent just nu.

7 Thelma De Glatigne (V86-6) spurtade ruskigt fort senast bakom Richie Ås och det skrek nästa gång om henne. Emilia Leo upp är intressant och får hon en någorlunda bra resa och inte favoriten får allt serverat så tror jag hon kan slå till.

5 Le Chapeau (V86-7) galopperade senast efter att man kört på en pinne i sista sväng, den starten är bara och glömma. Han trivs bäst i ledningen och man har aviserat att man vill köra där ikväll. Det blir barfota runt om igen ikväll och från ledningen till 3% känns han riktigt rolig.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB