Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Åby och Solvalla delar på V86 omgången ikväll och det ser intressant ut på förhand. Det kryddas med en jackpot och jag tror att det kommer bli bra utdelning efter två favoritbetonade omgångar i rad. Vi har några storfavoriter som jag tycker är tveksamma, jag är inne på att försöka fälla båda storfavoriterna ikväll. Har istället hittat två tänkbara spikar som jag tror har bra chans, sedan lyfter jag fram tre drag som jag vill varna för. Vill ni lira med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

6 Valchiria O.P (V86-2) är en topphäst som vann derbyt i Italien som treåring. Hon tjänade nästan alla sina pengar där och har därför varit ute mot stenhårda gäng efter det. Senast var hon ute i Prix De Luxembourg på Vincennes och mötte Cleangame, Cash Gamble och Dijon, hon galoppera och har fått en paus efter det. Gocciadoro brukar ha väl förberett direkt och jag tror han kommer köra sig till ledningen efter en bit och sedan blir hon inte lätt att slå. Viktigt är att se värmningen, ser hon bra ut där då tror jag hon vinner, ser det sämre ut då får man ta sig en funderare.

11 Dream Cash (V86-4) har brottats med dåliga utgångslägen mest hela tiden. Trots det har han stått för bra prestationer. Senast värmde han riktigt bra och gjorde ett topplopp som trea från svåra bricka åtta bakom vingen. Utgångsläget är ”bättre” ikväll och med minsta tempo på loppet och inte för mycket strul så tror jag han kliver runt allt. Den roliga spiken ikväll.

Dragen

8 Smevikens Cruiser (V86-3) låter Veijo riktigt nöjd med och ikväll blir det barfota runt om vilket är ett stort plus för alla Veijos hästar. Han har gjort det bra på den långa distansen förut, utgågnsläget är tråkigt men han öppnar bra och hittar Kim ner i ett bra läge då kan han blir farlig till slut. 4% är spelvärt!

4 Caloy (V86-5) vann i debuten för Veijo senast och första jänkrvagn funkade bra. Han är snabb från start och är garanterad en fin resa på innerspåret. Till under 10% är han given i ett öppet lopp.

1 Whitestripe Maid (V86-7) kan vara ”badkarsvinnaren” ikväll. Hon spurtade väldigt bra näst senast och senast i Diamantstofinalen blev hon fast med gott om krafter kvar. Ikväll tror jag Rikard tar hand om ledningen och släpper till Lövgrens storfavorit, sedan kommer hon få chansen på stretchen och eftersom intrycket på favoriten inte var som bäst senast enligt mig kan hon blåsa ner denna på insidan.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB