Startsida / Inlägg

V75-Tips Umåker

av MLipovac

Tjena!

Umåker står för V75 tävlingarna idag och vi får se världsartisten Propulsion komma ut i tredje Olympiatravs uttagningen. Han bli storfavorit vilket är förståligt då han inte möter något motstånd, han vinner detta tror jag. Har hittat ett singelstreck till som jag tror får revansch efter nederlaget senast. Har öven hittat tre drag som jag tror kan slå till, glöm absolut inte draget i kallblodsloppet som jag har bra känsla för idag. Ni hittar V75 podcasten ”Spets & Slut” med mig och Erik längre ner på sidan, tycker ni ska lyssna på den om ni ska spela V75. Andelar till mitt system och till poddsystemet hittar ni också längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

5 Propulsion (V75-3) är tillbaka och denna gången låter det riktigt bra. Han är bättre förberedd och Daniel Redén vill se att hästen får ett riktigt lopp. Jag tror inte Örjan kommer backa utan kommer bomba framåt och ta positionen utvändigt om ledaren. I ledningen kommer Bergh sitta och försöka att leda runt om. Propulsion är huvudet högre än dessa och är han inte sjuk så löser han detta från alla positioner. Procenten är hög och tråkig men vi får leta skräll i dem andra loppen.

9 Upstream (V75-6) gick jag på näst senast i debuten för Berglund och han vann enkelt på ett bra sätt. Oskar spände bågen på V75 senast och trodde på väldigt bra chans men valde att ta bort skorna på alla fyra hovar, det visade sig vara fel då hästen sprang och slog ihop och fick aldrig travet att stämma någon gång under loppet. Han tar på sig den missen och går tillbaka till balansen han hade i debuten. Jag tror att han är bästa hästen i fältet och från ett perfekt smygläge kan han få den rätta ryggen som drar fram honom och när Ohlsson sätter in stöten tror jag ingen kan svara. En bra spik till 25%.

Dragen

6 Sjö Vinn (V75-4) är mitt stora drag denna omgång. Jag har jagat och varnat för honom på slutet utan framgång, dock tycker jag raden är missvisande och senast var han bra. Tränare Åsebö låter väldigt nöjd och tror på en bra prestation i eftermiddag, han hänger på en jänkarvagn första gången i hästens liv och det brukar ge bra effekt på just kallblod. Han är snabb ut och skulle han komma till ledningen, då tror jag han kan hålla hela vägen. 4% tar jag alla dagar i veckan.

8 Olle Rols (V75-5) tycker jag såg bättre ut senast som fastlås på Jägersro. Han har varit lite stinglös på slutet, kan vara så att hästen tröttnat på dom tuffa loppen han ständigt får. Mats Rålund gör resan upp till Umeå från Skåne och trots det tuffa utgångsläget vill jag varna för honom, skulle Ingves få ner honom i ett bra slagläge och det blir lite tempo, då tror jag han kan vara med och segerstrida.

11 Zorro Swing (V75-7) gjorde ett okej lopp senast efter liten paus. Han brukar alltid göra bra lopp och denna gången är utgångsläget iskallt, jag tror dock det kan bli bra fart på loppet och då kommer Zorro komma längst ut i banan. En rolig skräll i avslutningen.

Spelstopp på V75 är 16.20


V75-podcasten ”Spets & Slut” med mig och Erik Pettersson hittar ni HÄR.

ANNONS: Här kan du rygga ”podd-systemet” på V75 på lördag [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB