Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Örebro

av MLipovac

Tjena!

Åby och Örebro delar på kvällens V86 omgång då Solvalla förbereder sig inför Elitloppshelgen. Omgången ser intressant ut på förhand med många öppna lopp, vi har dessutom några väldigt klara favoriter som jag inte tror ett dugg på. Jag har hittat två tänkbara singelstreck, ett av dem är mot kvällens största favorit.  Dragen får ni inte glömma såklart, sedan ska det nämnas att det är jackpot ikväll där en ensam vinnare kan plocka hem 15 miljoner kronor. Vill ni lira V86 med mig? Då hittar ni länkar längre ner på sidan där ni kan hänga på. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

5 Tale Of Jacks (V86-6) är kvällens roligaste vinnare. Detta är en häst med hög kapacitet som haft oflyt och lite svårt att få travet och flyta. Tycker han ser bättre ut nu och man ska dessutom köra med skor ikväll för han ska bli stabilare. Han är snabb ut och jag vet att Kaj håller denna häst ganska högt, jag tror man får överta ledningen efter en bit och sedan är han hästen att slå. Favoriten har fyra raka segrar men jag tycker inte han övertygat något, han är inte snabb ut och behöver flyt för att vinna, till 70% i skrivande stund är han ruskigt överspelad. Håll igång Kaj!

5 Viveur Bi (V86-7) är en häst jag gillar och han var fin vid segrarna för två respektive tre starter sedan. Senast var han ute på Charlottenlund men hade ett bökigt läge och det strulade under loppet, han avslutade ändå bra som femma. Nu har han ett perfekt utgångsläge då han öppnar bra, jag tror att han svarar ut värsta motbudet 8 Vertigo N.P och sedan är han hästen att slå från ledningen.

Dragen

8 Baronesse Hooves (V86-1) är en norsk gäst som är väldigt snabb ut. Hon ska göra debut på svensk mark och jag tror att hon kommer flyga till ledningen. Peter Ingves har varit väldigt offensiv i sin styrning på slutet och jag tror han inte släpper någon över bron ikväll heller. Från ledningen över kort distans kan det bära hela vägen.

2 Indian Front (V86-4) blir bortglömd då hon varit borta en månad. Perfekt läge, snabb ut och Ulf får bestämma upplägget. Körs hon i ledningen kan det gå hela vägen, annars kan man släppa och få en perfekt resa på innerspåret, se upp.

5 Leonas Sami (V86-8) visade fin form senast när han satt fast med allt kvar i ett V75 lopp. Distansen passar honom och får Svanberg till styrningen då kan han slå till i avslutningen till väldigt låg procent.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB