Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Bergsåker och Solvalla delar på kvällens V86 omgång och vi får se en riktigt rolig omgång. Den innehåller två kallblodslopp, ett där vi får se kallblodskungen Månprinsen A.M genrep inför Elitkampen. Han blir som alltid hårt betrodd och jag slösar inte mer än ett streck i hans lopp. Har även hittat två andra tänkbara singelstreck som jag tror har bra chans. Mina drag är löjligt bortglömda och jag vill verkligen varna för dom. Vill ni spela med mig ikväll? Då hittar ni länk till mitt andelsspel längst ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

9 Månprinsen A.M (V86-1) slipar på formen inför Elitkampen i slutet på månaden. Han var fin senast och Gunnar Melander har verkligen varit alert och kört i tid varje gång. Han står för klassen i loppet och trots ett bakspår så tror jag han har toppchans. Han är rätt bra på at följa med i ryggar från start och jag tror han kommer sitta bra på det direkt, när väl Gunnar sätter in stöten tror jag ingen kan stå emot honom. Njut av en världsstjärna!

5 Ultimaluna Grif (V86-4) var rejäl i senaste starten när hon dundrade runt Solvalla på ett bra sätt. Ett stort plus ikväll är Björn Goop i sulkyn och jag tror hon bara är bäst, kan få vandra utvändigt om värsta motståndaren men det tror jag inte gör så mycket, hon visade senast att hon gillar hårt jämnt tempo och det kommer Björn styra.

10 La Camilla Pellini (V86-8) trodde jag myket på näst senast och spikade, då kvävde hon sig i ledningen och stannade rejält till slut. Senast körde Ulf väldigt passivt med henne och hon fick aldrig riktigt se dagens ljus. Ikväll tror jag det kan vara dags för henne, ett bra utgångsläge där hon kan rinna igenom från start, jag tror inte Ulf är passiv ikväll och det kan vara så lätt att hon är tuffast till slut. Loppet är vidöppet om man börjar gardera och blir det så då får ni inte glömma omgångens bedövare som jag varnar för längre ner.

Dragen

12 Load Relif (V86-2) tror jag kan ge den stora favoriten en match trots det jobbiga utgångsläget. Han har dummat sig på slutet och galopperat och det har han inte såklart råd med ikväll. Björn Goop upp är intressant och går han felfritt tror jag han kommer göra ett bra lopp och det ska inte skilja såpass mycket i procent mellan honom och favoriten.

12 U.R Faxe (V86-5) vill jag varna kraftigt för. Han såg väldigt fin ut i årsdebuten med krafter kvar efter ett snällt lopp och formen går säkert framåt till kvällens start. Springspår passar perfekt då han är snabb ut och jag kan tänka mig att Jimmy kör offensivt denna gången. Stämmer det för honom då tror jag han vinner detta. 7% i skrivande stund är ruskigt spelvärt!

9 Global Well Off (V86-7) strulade det för senast när hon blev fast i en kall rygg. Jag tycker detta är en bra häst och jag vet att Wäjersten håller henne högt. Hon har ett perfekt smygläge och slipper hon strul som senast tror jag hon blir farlig till slut. Rycktussar för första gången är intressant.

Bedövaren

14 Flaming Ace Sisu (V86-8) kördes väldigt passivt senast. Hon satt sist på innerspår, backades ut i sista kurvan och kom som en raket till slut och tog tredjepriset. Skulle Peter G Norman få till styrningen kan hon flytta på sig till slut. Helt bortglömd och ett måste om man inte tror på mitt tänkbara singelstreck.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB