Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86 omgång. Tycker den håller ganska god klass med tanke på att Elitloppshelgen närmar sig och alla dem bästa siktar dit. Förra onsdagen vann två storfavoriter men ändå blev det 12 miljoner till en ensam vinnare, man har råd med favoriter på V86 om man prickar in skrällarna. Jag har hittat två singelstreck som jag tror har bra chans, sedan bjuder jag på tre skrällar som blir bortglömda. Vill ni lira med mig? Då hittar ni länk till mitt andelsspel längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

4 Alone (V86-4) gjorde det bra för två starter sedan på Solvalla när han bara blev slagen av en Gocciadoro-häst som var helt överlägsen. Senast testade man uttagningarna till Kungapokalen och det blev helt fel, en omstart förstörde den kvällen. Jag tycker han är bästa hästen i fältet och han möter betydligt enklare motstånd ikväll, det ska dessutom ryckas skor runt om vilket är intressant. Han kan öppna hyggligt och jag tror Örjan kliver fram utvändigt ledaren ganska omgående och sedan dirigerar detta till seger.

6 Alonso Caesar (V86-5) har en skräddarsydd uppgift framför sig. Han står verkligen för klassen och brukar gå bra efter vila. Strykningarna gynnar honom och jag tror Sjunnesson kommer vara offensiv direkt och tidigt ta över ledningen, sedan blir det spel mot ett mål. Tycker loppet håller riktigt låg klass och detta ska favoriten vinna.

Dragen

8 Quick Vald (V86-1) mötte favoriten senast och var inte i närheten av att slå honom då. Ikväll är det dock andra förutsättningar och jag tror Christoffer kommer ladda vad som går, han är ruskigt snabb ut och jag tror han får överta ledningen av 5 Din Lymmel. Väl i ledningen ska han ha bra chans att vinna, han har 2/2 på kort distans och två segrar av fyra möjliga i ledningen. 3% i skrivande stund är ett fynd.

5 Lil Belinda (V86-2) har trivts på Solvalla tidigare och denna gången kommer hon med form. Distansen är ett litet frågetecken men skulle Haugstad servera henne en ryggresa då har hon en vass speed till slut. I ett öppet lopp känns hon given till 7%.

12 Radagast (V86-8) såg grymt fin ut som fastlåst senast. Intrycket var bra och det skrek ”nästa gång” om honom. Jag var länge inne på att 4 Counterfeightr hade en bra chans men jag tror det kommer kosta rejält att få ledningen, 5 New Steel kommer inte lägga några fingrar emellan och det kan bli ruskig körning från start. Det gynnar mitt drag som speedar ner dem till slut.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB