Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby

av MLipovac

Tjena!

Åby har fått ihop en riktigt bra omgång sportsligt, spelmässigt känns den ganska medioker då vi har två lopp där det start för få hästar tyvärr. Det ser även favoritbetonat ut och mina singelstreck kommer från kvällens två mest betrodda tränare, Frode Hamre och Alessandro Gocciadoro. Dessa två herrar kommer att styra utdelningen, dem har många betrodda hästar med bra chans. Jag har hittat tre roliga drag och en riktigt bedövar ei avslutningen som ni får passa. Vill ni spela med mig? Då hittar ni länkar längre ner som vanligt. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

8 Zelig Bi (V86-3) gjorde debut för Alessandro senast på Vermo och visade att kapacitet finns och blir över. Han blev hängande i tredje­spår i 800 meter, det bekymrade dock inte hästen utan han kördes till ledningen och försvann sedan och vann överlägset på lätta ben. Utgångsläget tror jag inte gör något, han kommer bomba framåt och jag har svårt att se någon kunna stå emot den här herren.

5 High Into The Sky (V86-4) vinner detta om han inte är sjuk för dagen. Ett väldigt tråkigt lopp med bara fyra hästar där storfavoriten kommer att köra sig till ledningen och sedan blir det en promenad i parken. Han vann på ett bra sätt senast med krafter kvar och Björn brukar sällan göra några misstag med likande chanser, tråkig spik men bara att bläddra vidare.

Dragen

2 La Cerise (V86-2) gör spännande debut för Petri Puro ikväll. Hon har tränats upp under våren och jag har stor respekt för Peteri när han komemr ut med nyförvärv. Hon har visat startsnabbhet och är garanterad en bra resa ikväll, hon har även speed och skulle det bli rygg på ledaren då kan hon bli farlig på stretchen.

3 Vienvia Font (V86-5) har jag varnat för två gånger nu och inte fått betalt. Ikväll kan det vara dags för honom, han är allas nästa gångare och kommer gå upp i procent under kvällen. Senast flög fram efter galopp på upploppet, och näst senast satt han fast med krafter kvar. Han är snabb ut och kommer förmodligen sitta i ledningen, därifrån är han hästen att slå.

10 Typhoon Face (V86-6) imponerade på mig senast, man hade satt på skygglappar för första gången och det gav hästen en rejäl kick. Det är en stor och ”maffig” typ som tål att göra en del själv, jag blir inte förvånad om Ludde kör fram utvändigt om favoriten och sätter upp tempot. Man ska köra det helstängda igen ikväll och testa rycktussar för första gången vilket är intressant. Till ganska låg procent får ni inte glömma honom.

Bedövaren 

4 Anemon (V86-8) stod för en riktigt bra insats senast när hon gick utvändigt om ledaren hela loppet och höll storstilat till andrapriset. Löser det sig med spårsnål resa och fritt på stretchen kan hon slå till. Två procent.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB