Startsida / Inlägg

V86-Tips Vaggeryd

av MLipovac

Tjena!

Vaggeryd bjuder på V86 tävlingar ikväll och man har fått ihop en öppen och rolig omgång. På dem senaste fem åren har det blivit jackpot tre gånger på just Vaggeryd så det kan skrälla ordentligt. Jag har hittat några guldkorn jag tror på som ni hittar under mina rubriker och vill även nämna att det brukar vara svårt att ta något på upploppet trots att det är ganska långt (200meter). Vill ni spela med mig så vet ni att länkar finns längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

3 Fabulous Journey (V86-3) tror jag har en väldigt bra chans ikväll. Hon vann från ledningen enkelt senast och jag tror på en repris ikväll, hon har gjort starka lopp hela tiden och från ledningen ska hon inte förlora detta. Tycker även hon möter betydligt lättare motstånd ikväll och trixar inte Jorma till det för mycket så är hon huvudet högre än dessa.

3 Dokonjo (V86-5) var godkänd som trea senast på Halmstad. Han gör ofta bra insatser och formen är på topp, ikväll ska man maxa honom i utrustningen vilket är ett stort plus. Slipper han lägga all kraft från start tror jag han har bra chans att vinna. Han har varit ute mot tuffare motstånd än detta och det kan vara lösningen på ett av kvällens öppnaste lopp.

3 Kennedy (V86-7) har jag alltid gillat och ikväll är han tillbaka efter liten paus. Han besitter väldigt hög kapacitet och är distansgynnad. Det låter mycket bra från stallet och man är inne på att sätta på honom ett helstängt huvudlag vilket låter intressant. Han har ett bra utgångsläge och sköter han sig tror jag att han har god chans att vinna, det blir mycket skrik om värsta motbudet 2 Adde S.H som förmodligen är lika bra som min tipsetta. Båda är dock lite osäkra men jag tror att Kenndy löser det ikväll!

Dragen

14 Olga Utca (V86-2) vann överlägset senast och är förmodligen den bästa hästen. Dock är kusken inte den bästa och läget drar ner chanserna. Hon gör alltid bra lopp och skulle det lösa sig och det inte strular för mycket då kommer hon vara med långt fram. Given i ett öppet lopp.

10 Fireman Am (V86-6) var bra senast vid segern och är inte sämre än dem betrodda. Visst han brottas med ett bakspår men favoriten har inte startat på länge och kan vara ringrostig, stämmer det någorlunda för Christoffer då kan han vara starkast till slut.

2 Chapuy (V86-8) har jag jagat en del på slutet utan att få utdelning. Han har brottats med tuffa utgångslägen men gjort väldigt fina insatser. Han kommer ifrån strykning vilket jag inte gillar men Åke säger att han inte tappat något eller behövt stå över jobb. Han är snabb ut och från ett perfekt utgångsläge tror jag han tar hand om ledningen, därifrån gör han alltid bra insatser och till låga 3% förstår jag ingenting? Ett måste på lappen och kanske till och med en rolig spik för den vågade.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB