Startsida / Inlägg

V75-Tips Hagmyren

av MLipovac

Tjena!

V75 avgörs på Hagmyren denna lördag och det ser intressant ut. Man ska tänka på att Hagmyren har ett av Sveriges kortaste upplopp och när det dessutom ser ut som det ska vara riktigt bra väder så kommer det gå undan, det gäller och vara med där fram när det ska avgöras. Det finns två singelstreck jag tror har bra chans, båda kommer från galopp vilket kan tyckas lite sådär men det finns förklaringar. Sedan har jag hittat tre drag jag vill lyfta fram som ni inte får glömma. Vill ni spela med mig? Då finns det länkar längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Tänkbara singelstrecket

2 Global Undecided (V75-3) blir omgångens största favorit. Dock talar mycket för att han får överta ledningen och då ska han underprestera rejält för att förlora. Senast skulle Kontio trycka sig ut från innerspåret och det slutade med galopp. Gångerna innan har han varit riktigt bra och jag tror på en ny toppinsats. Örjan Kihlström upp är ett plus och är han som han ska i ett ganska klent bronsförsök så vinner han.

8 Lukas Rauen (V75-4) trodde jag mycket på senast. Han gick bra i spåren men slog på en galopp när sista stöten skulle sättas in. Hans trav flöt inte så bra och denna gången ska man plocka framskorna och det tror jag kommer resultera i att travet flyter bättre. Jag tror att han tar snabb revansch denna gången och vinner. Ensam på bakspåret på första tillägget gör att Magnus kan ta sig ut omgående och sedan sikta framåt. Skulle han få överta ledningen vilket inte är helt omöjligt då får dem andra vara bra för att slå honom. Inte favorit just nu men lär bli det innan spelstopp.

Dragen

5 Corona Brick (V75-2) vann från dödens senast med krafter kvar på ett bra sätt, visst var det enklare emot men denna märr är bra när hon är på topp. Distansen är inga problem då hon är stark och får hon sin resa så får dem andra se upp.

2 Chocoboy (V75-5) är en häst jag haft ett gott öga till. Jag tror att han har mycket kvar att hämta och varför inte slå till idag? Näst senast drog han på i ledningen och fick se sig slagen av favoriten till slut. Senast hade han dåligt utgångsläge och kom aldrig in i matchen så det starten tar jag inte så hårt på. Idag har han perfekt utgångsläge och kommer hamna bra på det, klaffar det då kan han skrälla till 7-8%.

11 Maximus M.M (V75-7) spikade jag i lördags men då blev det galopp i volten. Denna gången är det autostart vilket är ett plus och han blir totalt bortglömd. Det ser ut som det kan bli bra fart på tillställningen och då går ingen säker när han flyger lågt till slut.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB