Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Det har blivit dags för en av sommarens höjdpunkter, Hugo Åbergs Memorial. Jag tycker omgången bjuder på riktigt fina lopp dock finns det en del klara favorit som ser ut att ha bra chans. Jag har hittat två singelstreck som kommer i inledningen respektive avslutningen, båda har varit bra på slutet och tar välförtjänta segrar ikväll om jag får bestämma. Har även två drag som blir löjligt bortglömda, garderar ni så får ni inte glömma dessa. Höjdpunkten är givetvis Hugo Åbergs Memorial där Propulsion ska försöka ta sin fjärde raka seger, jag tror på honom men är sugen på att gardera denna gången. Nu kör vi!


Tänkbara singelstrecket

1 Zabul Fi (V75-1) var jag inne på tidigt när strecklistan kom. Han ser ut att ha en skräddarsyd uppgift framför sig, han öppnar snabbt och Jepson är magisk på att skicka från start. Håller han upp ledningen då tror jag dem andra får svårt att ta något. Han var bra senast över opassande distans och blev för het. Denna gången ser det som sagt bra ut och han kan vara lösningen på en öppen inledning.

13 Reckless (V75-7) är knapp favorit i avslutningen. Det tackar jag för då jag tror att han har en mycket bra uppgift framför sig. Han vann detta lopp förra året och är tillbaka för att försvara sin titel. Han har fått några lopp i kroppen och jag tror formen sitter där, senast avslutade han riktigt vasst på Axevalla som fyra bakom bättre hästar. Mot ett överkomligt motstånd tror jag som sagt han har väldigt bra chans. Det finns motståndare som gillar att köra i loppet vilket gynnar honom och när Björn sätter in stöten då kan ingen stå emot.

Dragen

7 Regiment (V75-2) är helt borttappad ikväll. Han är väldigt kvick från början och det hade varit spännande att se honom från ledningen ikväll. Jag har sett några lopp från Holland och gillar det jag ser, jag tror han inte är så mycket sämre än favoriten och får han ledningen då blir det roligt. Streckad på 2% i skrivande stund.

1 Legend Brodde (V75-4) var tillbaka efter paus senast och var godkänd som fyra. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och från ett innerspår kan Örjan välja om han vill köra i ledningen eller släppa. Han blir intressant oavsett scenario och till 3% är han given på min kupong.

Spelstopp på V75 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB