Startsida / Inlägg

V86-Tips Östersund

av MLipovac

Tjena!

Östersund bjuder på veckans V86 tävlingar och jag tycker det finns ett högt spelvärde i omgången. Jag har hittat tre singelstreck som det finns spelvärde i, två av dem är inte i närheten till att bli favoriter och den tredje är knapp favorit i ett lopp där gemene man garderar. Vi får även se kallblod i fyra av loppen där höjdpunkterna kommer i V86-3 och V86-7, där ska vinnarna i Derbystoet och Svenskt Travderby koras. Glöm inte bort mina drag, riktigt borttappade till smaskig procent. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

3 Noel Face (V86-1) är tränare Berglund väldigt nöjd med. Han har aldrig känt sin häst så här bra och ikväll ska man maxa i utrustningen och köra all-in. Senast blev det galopp men den starten ska man inte ta så hårt på, det blev massa omstarter och han gick med järnskor. Näst senast var han bra men fick ge sig kort före mål. Ikväll är han ute över favoritdistansen och från ett bra utgångsläge tror jag att Rikard tar han om ledningen och sedan inte släpper någon över bron. Han vinner inte ihjäl sig men förutsättningarna ser mycket bra ut och till 11 % är det en rolig spik direkt i inledningen.

3 Eldoda (V86-3) är min vinnare av årets Derbysto. Hon tog lätt hand om ledningen, dämpa en bit och stack sedan undan till en mycket enkel seger där det fanns gott om krafter kvar. Ikväll tror jag på samma recept, hon springer till ledningen och sedan ska dem andra vara bra för att slå henne. Hon vann Kriteriet från ledningen i ifjol och slog då värsta motbudet 1 Brenne Blesa. Just nu är Eldoda inte ens favorit och det tackar jag för.

4 Uruguay Broline (V86-6) är ett sto som visade framfötterna rejält som tvååring redan. Hon slog faktiskt Belker efter en resa i dödens och sedan var hon en del betrodd i Uppfödningslöpningen men tog inte resan på ett bra sätt. I år har det blivit två starter och senast var hon ute i ett Margareta lopp mot mycket tuffare hästar. Hon fick trafikproblem då och hade krafter kvar när hon gick över mål. Ikväll möter hon ett mycket ”enklare” gäng och från stallet låter allt bra. Hon klarar spår två i volt och sedan tror jag på ett offensivt upplägg, är hon som hon ska då vinner hon detta.

Dragen

6 Gina Carano (V86-4) har höjt sig under året och senast hade hon vunnit om luckan kommit tidigare. Hon ska testas med jänkarvagn ikväll vilket är intressant och skulle Brage komma ner i ett vettigt slagläge då har hon en mycket vass speed till slut. I ett öppet stolopp får ni absolut inte glömma henne till 4%!

6 Art Kjarvald (V86-5) har stått för riktigt bra avslutningar på slutet och han tog in mycket på favoriten Tangen Haap senast. Han blir lite väl bortglömd ikväll då jag tror han kan få det serverat, dem två mest betrodda (Tangen Haap & Pydin) kommer förmodligen att köra om det där fram och då kan Oskar mysa där bakom och ta dem till slut.

7 Pleasure For Cash (V86-8) kan vara bästa hästen i fältet när han är på topp. Jag har alltid haft ett gott öga till denna häst och vill varna för honom ikväll. Senast var han bra som tvåa efter ett lopp utvändigt om ledaren, tränare Dunder berättade också att han kvävde sig då vilket jag tycker höjer insatsen ännu mer. Har han sin dag och sköter sig då är jag inne på att han kan plocka ner dessa den tunga vägen. 5% tackar jag för och tar alla dagar i veckan.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB