Startsida / Inlägg

V75-Tips Halmstad

av MLipovac

Tjena!

Dags för Halmstad att avsluta Sprintermästarhelgen med ett intressant V75 omgång som kryddas med jackpot. Det flesta loppen ser kluriga och svårlösta ut och jag tror det blir bra utdelning om man lyckas prick sju rätt. Hoppas att banan och förutsättningarna blir bättre idag än i torsdags. Jag har hittat två singelstreck, ett som blir favorit och ett som är riktigt roligt i finalen i StoSprinten. Har även hittat tre drag, ett av dem kan till och med vara rolig att spik mot den stora favoriten i guld, dem andra två blir bortglömda till låg procent i öppna lopp. Vill ni spela med mig? Då hittar ni länkar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

2 Nolimitjimmit (V75-2) är en kapabel herre som visade stora fartresurser under fjolåret. Han gjorde comeback efter ett längre uppehåll senast och vann mot ett billigare gäng men såg fin ut. Har ett nyttigt lopp i kroppen och man har varit och testat honom bakom bilen mot bra hästar och då skötte han sig och tog ledningen enkelt. Förutsättningar med kort distans och spår två ser mycket bra ut, han kommer att sitta i ledningen tidigt och därifrån blir han svårslagen.

6 Fanny Chenal (V75-6) är det roliga singelstrecket denna omgången. Hon har startat fyra gånger i år och blivit bättre och bättre för varje start, jag tror att det är dags för henne att leverera en riktigt bra insats denna gången. Det ska bli någon form av barfotabalans och det snackas även om jänkarvagn vilket är mycket intressant. Jag tror Björn testar från start och skulle det stämma kan han ta sig till ledningen, dock blir det svårt men jag tror hon kan ta en lugn dödens och plocka ner dessa motståndare ändå. 15% i skrivande stund smakar mumma!

Dragen

3 Coktail Fortuna (V75-3) är kanske inget drag, men till hans 14% mot storfavoritens 65% så är det något som är ruskigt fel. Han var bra senast när han bara blev slagen av en smygkörd Slide So Easy. Taktiken denna gången är given, Bergh kommer göra allt för att ta sig till ledningen och svara ut favoriten och sedan ser jag inte någon som kommer sätta upp tempot, favoriten Cyber Lane har mycket tveksam form och jag tror att Bergh kan leda detta runt om. Kan till och med vara en rolig spik mot favoriten!

1 Mahjong (V75-4) var rejäl vid segern för tre starter sedan. Sedan har hon galopperat bort sig och varit femma i ett försök till StoSprinten. Hon har ett perfekt utgångsläge och är garanterad en bra resa på innerspåret, till låg procent måste hon tas på största allvar om det löser sig under vägen.

9 Comanche Moon (V75-5) gjorde det bra näst senast när han vann från ledningen. Senast kördes han passivt och såg fin ut med en del krafter kvar. Han har gjort sig känd för att vara en spetshäst men jag han är mycket bra med ryggresa också. Han kan komma perfekt på det med bra ryggar och kör dem där fram då finns möjligheterna att segerstrida. I ett väldigt öppet lopp får ni inte glömma honom.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB