Startsida / Inlägg

V86-Tips Visby

av MLipovac

Tjena!

V86 tar sig till Skrubbs och Visby denna onsdagskväll. Omgången kryddas med jackpot och jag tycker några av loppen ser riktigt svårlösta ut. Daniel Redén har huvudrollen då jag tror att hans två bästa hästar har bra chans att vinna, hans hästar brukar trivas väldigt bra på Skrubbs. Tänk på att Skrubbs har ett ganska kort upplopp (152 meter) och det gäller att vara med i främre träffen när det avgörs. Mina rubriker hittar ni nedanför, vill ni vara med och lira med mig då finns länkar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

6 Fleet Admiral (V86-2) är en superstammad fyraåring som har hög kapacitet. Han har varit betrodd på slutet men inte haft marginalerna på sin sida. Näst senast fick han en onödig tryckare mitt i loppet och förlorade knappt mot en smygkörd häst. Senast blev det galopp i en trång situation men upphämtningen var riktigt bra. Han kommer gå iväg felfritt ikväll och har tjugo meter på värsta konkurrenten, jag tror Örjan kör sig till ledningen och sedan är han hästen att slå.

2 Perfect Spirit (V86-4) kommer från två raka galopper vilket är ovanligt för honom. Jag tror dock det är tillfälligheter och att han kommer tillbaka på vinnarspåret denna gången. Daniel Redéns hästar stormtrivs på ”Skrubbs” och han brukar skörda stora framgångar just där. Från ett perfekt utgångsläge tror jag att Perfect Spirit leder detta runt om och försvarar Daniel Redéns färger från förra årets seger i Gotlandslöpningen.

Dragen

15 Saga R.C (V86-5) känns väldigt intressant till låg procent. Hon har inte startat sedan februari men tränare Cedergren är väldigt nöjd med sin häst och tror inte hon behöver något lopp i kroppen. Tycker det är ett väldigt ljummet försök i Diamantstoet och med två strykningar ser uppgiften bättre ut. Löser Kaj en bra position tror jag hon kan vara starkast till slut.

12 Dragster (V86-7) var på Visby och vann senast över kort distans. Han rusade undan i ledningen och vann på ett bra sätt trots att han  blev het och man trodde han skulle bli trött. Han tappade även en sko under loppets gång men det bekymrade inte honom utan han bara stack undan. Denna gången är distansen två varv längre men han är stark och är bra när han får ligga på rulle. Roger Malmqvist är från Visby och skulle gärna vilja plocka en seger till på sin gamla hemmabana.

9 Enjoy’s Topnotch (V86-8) har varit riktigt bra i dem två sista starterna. Han har ett perfekt smygläge och rycker man skorna igen på honom då tycker jag han är mycket intressant till väldigt låg procent i en öppen avslutning.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB