Startsida / Inlägg

V75-Tips Rättvik

av MLipovac

Tjena!

Jackpot och en spännande omgång på Rättvik idag. Jag har hittat två starka singelstreck som jag tror leder sina respektive lopp runt om, båda har bra spår och mycket god chans till ledningen, därifrån blir dem svårslagna. I dem andra loppen ser det öppet ut och jag tror det kan ge bra om man prickar in sjuan. Har hittat tre drag jag vill varna för, garderar ni tycker jag dem ska med på kupongen. Vill ni lira med mig? Då finns länkar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstrecket

5 Sorbet (V75-3) blir omgångens största favorit. Det förstår jag då han är ute i en ”vanlig” Gulddivision som inte håller någon hög klass. Han underprestera i Elitloppet och blev sedan struken inför en tilltänkt start då han hostade dagen innan. Nu har han tränat på topp igen och brukar leverera efter lite paus. Jepson trivs han med och ekipaget har en uppgift, att hålla ut värsta motståndaren 6 Dante Boko. Det tror jag han gör och sedan är det spel mot ett mål.

6 Royal Navy Neo (V75-7) har utvecklats hos Björn Goop och stod för en fin insats senast när han avgjorde på ett bra sätt efter en perfekt resa av Björn. Gissar på att Björn sneglat på detta loppet sedan dess då han står perfekt inne och när han dessutom drog ensamt springspår tror jag det blir en spets och slut seger.

Dragen

7 Shadow (V75-2) blir bortglömd i ett ganska rörigt klass två försök. Han kommer med tre segrar på fyra starter och alla är tagna från ledningen. Han är snabb ut och kommer vara med och utmana om ledningen, skulle han ta den då blir han mycket intressant till 3-4%.

3 Zitor (V75-4) är mycket intressant denna gången. Han håller bra form, trivs över distansen och kan öppna snabbt. Jag tror att Torbjörn kommer hitta till ledningen eller rygg på ledaren och därifrån har han tagit sina segrar.  Torbjörn Jansson har en förmåga att få bra fart på kallbloden och skrälla till fin procent.

11 Mellby Frodo (V75-5) ska med tidigt om man garderar. Trots det tråkiga utgångsläget tror jag att han kan blanda sig i segerstriden. Han har visat toppform en längre tid och blir det bra tempo och det klaffar då kommer sänka väldigt många till slut.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB