Startsida / Inlägg

V86-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Tjena!

Eskilstuna bjuder på toppsport ikväll! Har hittat två singelstreck som båda blir hårt betrodda, något tråkigt men båda tror jag har mycket bra chans oavsett löpningsförlopp. Hoppas att dragen levererar så utdelningen skjuter i höjden. Vill ni lira med mig? Länkar finns längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

5 Who’s Who (V75-1) har tagit vinterträningen på rätt sätt och utvecklats ännu mer i år. Han har gjort tre starter och varit bra i alla, senast satt Örjan bara och bevaka och när han satte in slutstöten svarade hästen med att växla ner motståndarna och det blev en knapp men stabil seger. Ikväll är det endast fem hästar med i fältet och Örjan kan göra lite som han vill, jag tror att han testar från start och när respekten är så stor tror jag han får ledningen och sedan blir det en promenad i parken. Skulle Örjan vara vara lugn från start kan han glida fram utvändigt och dirigera därifrån. Toppchans oavsett löpning!

15 Visa As (V86-6) borde ha toppchans mot detta motstånd. Jag var lite tveksam till matchningen och insatsen senast men när jag kollat igenom loppet så finns det bara en häst och det är hon. Hon hade samma läge näst senast och gjorde ett ruggigt lopp, dock gjorde Global Undicided ett ännu bättre och hon blev tvåa. I lördags galopperade hon men det får Björn Goop ta på sig, han gick ut för senast och krokade i ett annat ekipage. Jag tror att Gocciadoro kommer sända framåt direkt och blir inte förvånad om hon sitter i ledningen efter ett varv. Hon möter endast ston och som jag ser det är det galopp emot.

Dragen

2 Whitestriped Maid (V86-3) svarade för några bra insatser i våras och visade att hon blir att räkna med. Hon var tillbaka senast efter två månaders paus och satt fast med gott och krafter kvar. Tränare Svanstedt är mycket nöjd med henne och tror loppet flyttar fram henne, hon är snabb ut och är garanterad en resa i främre träffen. Skulle det bli ledningen hade det varit kul att se om det kan hålla, annars rygg på ledaren och lucka till slut. Till 4% är hon riktigt spelvärd i ett öppet stolopp.

3 Tango Negro (V86-4) har visat mycket fin form och spurtade bra i både försök och final i Energima Cup senast på Bjerke. Ett perfekt läge för en smygresa och med lite klaff blir han farlig till slut. Det är tre hästar som sticker ut streckmässigt men jag vill varna för Tango Negro.

4 Avant Garde (V86-8) är Robert Berghs derbyhopp och senast testade man att rycka framskorna, det funkade inte och slutade med galopp. Ikväll ska man testa att rycka alla skorna och jag har stor respekt när Bergh gör det, man såg Pinto Bob i Sprintermästaren vilket effekt det blev. Jag tror att travet kommer flyta bättre för honom och från ett bra utgångsläge kan det bli en perfekt resa, han kommer förmodligen stiga i procent men är given på kupongen.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB