Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Tjena!

En av dem roligaste V75 omgångarna med 100 miljoner i potten väntar oss idag. Jag har en fräck spik i inledningen som kan vara lösningen på ett öppet lopp, sedan har jag även två tänkbara singelstreck som kanske bara är bäst i respektive lopp. Har även tre drag som jag vill varna för, alla har vassa avslutningar och med rätt resor kan dem överraska till låg procent. Vill ni lira med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan. Stort lycka till, nu kör vi!


Tänkbara singelstrecket

7 Pydin (V75-2) har bra chans att bli svensk mästare idag. Han har tagit ett kliv till i utvecklingen och varit riktigt bra i år. Senast fick han dock ge sig mot dem norska stjärnorna efter ett tufft lopp. Denna gången slipper han dem och slipper även Månprinsen A.M som prenumererat på denna titeln. Huvudscenariot är att han få överta ledningen efter bit och sedan bli svårslagen därifrån, det kan dock strula lite då Jan-Olov Persson har fem hästar med som vill sätta käppar i hjulet. Han tål att göra en del och distansen är till hans fördel, på ett av systemen spikar jag honom.

8 Visa As (V75-4) tar jag ställning för i ett lopp där tre hästar sticker ut. För mig känns det iskallt att låsa på dessa, man får ta ställning eller måla på brett och hoppas på skräll. Visa As stod för en heroisk insats näst senast när hon travade i tredjespår hela loppet och vann ändå överlägset. Senast var hon också bra men fick se sig slagen av 2 Queen Of Sand efter att hon fått ett bättre lopp. Voltstart är ett litet frågetecken och med lärlingar kan det bli omstarter, jag tror dock hon fixar det och sedan är hon tuffast till slut. 

Roliga singelstrecket

8 Guillaume Boko (V75-1) har verkligen höjt sig i dem två senaste starterna efter att man plockar av skorna på honom. Näst senast svepte han fältet och vann på ett bra sätt och senast krigade han på bra till en andraplats bakom Staro Mcmillan som hade varit storfavorit i detta lopp. Spåret är sådär men jag tror Björn hittar ut och blir det lite tempo på loppet då tror jag han städar av dom. I ett av omgångens öppnaste lopp kan man ta ställning och gå på honom till 17%

Dragen

4 Vienvia Font (V75-3) lyser det form kring och han står på tur för en seger. Näst senast avslutade han rykande fort som tvåa bakom Vainqueur R.P. Senast såg han fin ut men det strulade från ett dåligt utgångsläge. Han har bättre läge nu och Anders Eriksson i sulkyn vilket är ett plus, kommer han bra på det från start då tror jag han blir svår att stå emot. 7% är ett fynd!

2 Staro Mary Lou (V75-5) har gjort två starter i ny regi och jag gillar vad jag ser. Intrycket har varit fint och hon avgjorde lätt senast utvändigt om ledare och blev fråntagen segern gången innan över lång distans. Distansen passar denna gången och med Mika Forss i sulkyn känns hon intressant till låg procent i ett öppet lopp.

10 Cyber Lane (V75-7) såg grym ut senast i Hugo Åbergs med krafter kvar. Det intrycket vill jag ta betalt på gången efter men från ett bakspår är det aldrig lätt. Jag hoppas att det blir lite tryck på loppet så inte favoriten får styra och ställa i ledningen, då tror jag att Cyber Lane kommer kliva in i matchen och kan blåsa ner allt.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB