Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Xpresstravet är tillbaka och det är Åby och Solvalla som håller i kvällens tävlingar. Björn Goop har många av favoriterna både på Åby och Solvalla och det kan bli en riktigt bra kväll för honom, jag tror han vinner med sin egna styrning direkt i inledningen och sedan kör han även en stark herre i slutet av omgången som jag tar ställning för. På Solvalla ser det mer öppet ut och mina tre drag kommer just där, glöm inte dem om ni garderar. Vill ni lira med mig så hittar ni länkar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

1 Mellby Free (V86-1) har radat upp starka insatser hela året och första lilla plumpen kom senast i sto-EM när hon fick vandra utvändigt om Uza Josselyn. Det är förståeligt att hon inte kunde plocka ner henne men jag tycker hon stod för en stark insats. Nu möter hon ett passande motstånd och har ett bra utgångsläge, Björn kan lägga upp taktiken som han vill och jag tror att hon kan vinna på många olika sätt. Spika och vänd blad!

8 Vischio Holz (V86-7) är en stark herre som gick väldigt bra efter galopp senast. Tränare Dahlén låter ruskigt nöjd med honom och man ska veta att han stod tjugo meter bakom favoriten i somras och slog denne. Björn Goop upp nu är ett plus då han känner honom och jag tycker han skall vara favorit. Tacksamt att han inte är det och jag spikar och tar ställning.

Dragen

7 Amour Amiko (V86-4) är en finsk gäst som visat framfötterna i Finland. Han står bra inne i loppet och det brukar vara påställda när dem kommer till Sverige. Han var fin senast när han vann efter en tung resa utvändigt om ledaren, flyter det för honom ikväll då kan han slå till.

1 Crazy and Quick (V86-6) blev fast senast och såg smällfin ut. Innerspår igen men får han chansen kan han smälla till. Detta är en Love You-avkomma och skulle man plocka skorna är det extremt intressant. Sex procent.

14 Capirinha Razz (V86-8) har problem med travet och senast kunde inte Kaj köra på henne hela vägen, han fick bevaka andrapriset och vara nöjd med det. Skulle hon dock få det att stämma och få sitt lopp då blir jag inte förvånad om hon rundar hela gänget, tycker inte hon möter något och vara rädd för. Glöm inte henne i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB