Startsida / Inlägg

V75-Tips Örebro

av MLipovac

Tjena!

Dubbeljackpot på Örebro denna lördagen och en ensam vinnare kan plocka hem 60 miljoner kronor. Jag tycker man fått ihop en intressant omgång trots att den ser något favoritbetonad ut, den kryddas även med korta E3 finaler där vi har två väldigt stora favoriter. I E3 loppen kan mycket hända och jag blir inte förvånad om favoriterna torskar, det ser dessutom ut som dem kommer få göra jobbet den tunga vägen och då kan allt hända. Jag har hittat två singelstreck, ett jag tror leder runt och ett som jag tror är bäst bara han går felfritt. Singelstrecken har en gemensam sak, båda körs av världens bästa kusk, Björn Goop. Har även tre drag ni inte får glömma bort. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

1 Vainqueur R.P (V75-3) tror jag blir svårslagen från ledningen i en ganska tunn Gulddivision. Han börjar komma i form och senast hade han uppvisning på Solvalla när han vann på ett mycket bra sätt. Han blev inbjuden till Jubileumspokalen men man valde att sikta hit och sedan ner till Frankrike. Innerspåret har han visat att han klarar att hålla upp tidigare och jag tror att Björn håller ut värsta konkurrenterna och sedan leder han runt om.

Chansspiken

4 Inspector (V75-4) har verkligen imponerat sedan Goop dragit skorna på honom. Näst senast på Åby var han helt överlägsen och senast var han riktigt bra efter galopp. Denna gången har han ett snävt fjärdespår och det finns galopprisk, dock är loppet vidöppet om man börjar gardera och löser Björn och hästen starten då tror jag man vinner även den tunga vägen. En chansspik i ett vidöppet lopp.

Dragen

9 Reverend Wine (V75-1) har fått två lopp i kroppen efter paus. Näst senast avslutade han bra och senast blev allt fel för honom. Jepson upp är mycket intressant och skulle han få sitt rygglopp då kan han avsluta vasst.

7 Findus M (V75-5) har absoluta toppform och såg fin ut i skymundan senast. Han tål distansen, är nedstruken och kan skrälla till ifall han får sitt rygglopp. 2% i skrivande stund känns kittlande.

3 Perfect Dynamite (V75-7) visade styrka i näst senast när han trots tillägg och paus svarade för en stark insats och vann. Senast kom han aldrig in i loppet och allt blev fel. Denna gången har han läge för ledningen och skulle han komma dit då blir han inte lätt att slå.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB