Startsida / Inlägg

V86-Tips Bollnäs

av MLipovac

Tjena!

Bollnäs står för sommarens sista V86 omgång på bara en bana. Jag tycker det ser intressant ut trots att vi har en väldigt klar favorit som har toppchans att vinna. V86 brukar alltid ge bra betlat trots någon favorit, men det gäller att ha med skrällarna som rensar enormt. Jag har hittat tre singelstreck som jag tror har bra chans, två av dem är favorit och den tredje är en rolig. Sedan lyfter jag fram tre drag som ni inte får glömma. Vill ni lira med mig ikväll? Då hittar ni länkar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

1 Nordsjö Odin (V86-3) var enormt bra senast från ledningen i Svenskt Kallblodsderby. Han gick 22 blankt på spänstiga ben och den tiden kan ingen ens stava till i detta gäng. Jag brukar inte stirra mig blind på tider men uppgiften ser skräddarsyd ut för honom. Innerspåret löste han senast och jag tror att man antingen håller upp ledningen eller kör sig dit och sedan på en fin Bollnäsoval kan han springa ruskigt fort. Dem andra får kriga om andrapriset denna gången.

6 Wingmaster (V86-6) lyfter jag upp under denna rubrik då han bara är tredjehandare just nu. Han har svarat för många väldigt fina insatser mot tuffare hästar än detta och bara för han hade vätskebrist och fick ett tungt lopp senast så har alla glömt bort honom. Löper han upp till det han kan då tror jag inte någon står emot honom här. Dem värsta motståndarna är två ston som båda vill till ledningen, det kan bädda för körning vilket gynnar min tipsetta. Kör bara Kim!

2 Nyhet (V86-7) var det väldigt fina rapporter på senast trots ett tråkigt utgångsläge. Han kom aldrig in i loppet men avslutade bra i skymundan. Han har fått tre lopp i kroppen vilket jag tror passar perfekt för denna smått ”tröga” häst och ikväll tror jag det är dags. Han har ett perfekt utgångsläge och jag tror han sitter i ledningen omgående, därifrån ser jag ingen som trycker upp tempot och han rinner undan.

Dragen

7 Massaj Käll (V86-2) var duktig som tvåa senast från ett hopplöst utgångsläge. Han möter ett likande motstånd ikväll och hittar bara Witasp ner i ett bra slagläge då tror jag han blir farlig. Det låter väldigt bra från stallet och till 6% är han given på kupongen.

7 Capirinha Razz (V86-4) var minst lik bra som favoriten senast dem möttes. Hon hade ett sämre utgångsläge då och fick för långt fram. Denna gången står hon bättre till men det gäller att hon sköter sig, Kaj ska testa jänkarvagnen på henne och slår det väl ut då tror jag hon kommer vara med och slåss om segern.

2 Smedheim Solan (V86-8) har varit riktigt bra i dem två senaste starterna. I Finland gick han bra till slut som tvåa och senast på Solvalla tackade han med att vinna på ett bra sätt efter en perfekt resa. Nu har han lottats till bästa tänkbara utgångsläge och skulle dem mer betrodda köra lite tufft mot varandra då kommer han skrälla i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB