Startsida / Inlägg

Jag trodde…

av Anna Lindh

… att det var kopparna kaffe som tog mig genom fullproppade dagar med möten, pass, jobb, hämtningar, lämningar, ICA..

Men nu mår jag bättre av att lägga mig på rygg eller skjuta bak kontorsstolen och ta en paus, en andningspaus istället för den där koppen kaffe. Istället för att stressa kroppen med koffein får jag nu större tillgång till min egen energi genom medveten andning. (Dock vill jag erkänna att jag alltid börja dagen med 1 kopp kaffe, men det är oftast den enda)

Detta har öppnat en ny kompass i mig. Jag har med åren börjat känna efter om maten jag äter gör mig gott eller ont. Om männsikor jag möter suger eller ger energi och om jag själv bidrar. Om det jag tar mig för leder mig åt det håll jag vill leva.

Jag vill inte leva efter principer eller normer. Jag vill leva mitt liv, inte påverkas hur andra lever. Jag vill kunna släppa alla principerna och bara våga vara, våga leva, våga känna tillit, våga ta plats, våga hoppa, våga ta för mig, våga älska.

Vågar du?
Anna

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB