Startsida / Inlägg

Mina bästisars bloggar

av Alex Schulman

Jag har två bästisar, kan man säga. Det är Mats och Klas. Allt föll sig så lyckligt att vi fick barn ungefär samtidigt i livet. Och alla tre av oss bloggar om det. Jag vill därför slå ett slag för mina bästa vänners pappabloggar.

Klas Lindberg började blogga igår. Han bloggar riktigt bra! Det är baske mig fenomenalt ibland! Bara en sak stör mig. Klas har plötsligt – och fullstänidgt okommenterat – börjat kalla sin dotter Maj-Lis för ”Göj” i bloggen. Som om inte maj-Lis är ett konstigt namn nog. Men framför allt – att han inte kommenterar det. Han liksom bara hivar upp det och så får folk fatta om de vill. Så typiskt internt, tramsigt, ignorant, exkluderande. Det är precis den typen av saker som gör att jag, som vet EXAKT hur man gör för att driva en stor blogg och vad man INTE får göra för att skrämma bort folk, tycker väldigt illa om. Men ändå. Bra blogg! Läs Klas blogg HÄR.

Mats Sétreus har bloggat länge under namnet ”Style by Mats”-Mats. Han är rolig. Han har humor! Om ni går in på hans blogg nu så kan ni titta på en film från svensexan i helgen där han hoppade från tian. Extra poäng till den som hittar mig i filmen. Mats Sétreus bloggar HÄR.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB