Startsida / Inlägg

Har du testat sommarens hetaste proteindrinkar?

av thomasskoglund

Att gå smakmässigt vilse i djungeln bland proteinpulver är enklare än någonsin. Galna smakkombinationer skjuts ut från tillverkarna och fyller butikshyllor och hemsidor med lavinartad framfart. För att dra mitt strå till stacken har jag därför axlat ansvaret och smakat mig igenom marknadsutbudet. En stund på jorden som erbjöd lika stora delar njutning som rysning.
Här nedan presenteras de 6 hetaste smakvinnarna!

 

 

Våga vägra fastna i slentrianmässiga och äckliga smakspår! Här är proteindrinkarna som räddar din träningssommar.
Våga vägra fastna i slentrianmässiga och äckliga smakspår! Här är 6 proteindrinkar som räddar din träningssommar.

 

 

 

 

 

dahl

6. Dahlblads, Three in one Strawberry

För många är proteindrinkar med jordgubbssmak inget annat än en uttjatad kombination som envist hängt kvar från Arnolds glansdagar. Här lyckas dock Svenska Dahlblads med konststycket att pigga upp smakupplevelsen, något som tacksamt skjuter död på den annars vanliga (läs: horribla) smaken av sötsliskigt penicillin som tidigare varit synonym bland proteindrinkar med samma ursprungssmak.
Så, om du är en jordgubbsälskare som envist önskar behålla smaklökarna i gymvärldens 80-tal, this one’s a keeper.

 

 

 

mp

5. Muscle Pharm Hybrid Series, Orange Creamsicle

Amerikanska Muscle Pharm har länge varit ett märke som förknippas med kampsporter världen runt, inte minst bland payperwiev-sammanhang likt UFC.
Trots detta finns inget som säger att produkterna är sämre lämpade för andra träningssammanhang då dess näringsmässiga innehåll fyller kravbilden.
Smakmässigt är denna apelsinupplevelse något som känns fräscht i jämförelse med många motståndare på marknaden. En aning mer trögflytande Festis som frontalkrockar med mjölk, där någonstans placerar vi ribban. Somrig!

 

 

 

fg

4. Fitnessguru, Vanilla wildberry

Svenska Fitnessguru har länge experimenterat med olika smakkombinationer på deras proteinfront. Både på gott och ont. Här har ägaren Sid och hans gäng dock lyckats magnifikt bra.
Vanilla wildberry smakar en lättare version av vaniljyoghurt med bär, allt samtidigt som den skänker kroppen en välförtjänt och balanserad mängd vassleprotein. Ett klockrent alternativ för dig som gillar vanilj, men tröttnat på avsaknaden av uppfinningsrikedom.

 

 

 

av

3. Aldrig Vila, Chocolate Chip Cookies

På listans tredjeplats står den karismatiske Mikael Hollsten för kakbaket då vi här hittar hans efterlängtade Aldrig Vila-protein.
Bland många proteinfans är chocolate chip cookies en smaksättning som ofta förknippas med överdriven sötma, sliskighet och noll smakliknelser med den ack så delikata ursprungsprodukten. Men inte här.
Aldrig Vila har nämligen lyckats skapa en produkt som korrekt balanserar produktens sötma, kaksmak och nyttighetskänsla i en och samma klunk.
Med andra ord – det perfekta valet för dig som tränar, men samtidigt inte kan hålla fingrarna ur kakburken.

 

 

 

ty

2. Tyngre, Vaniljdrömmar

Ja – jag är medveten om att vaniljsmak varken känns nytt, fräscht eller revolutionerande. Men det här är inget annat än 1000 gram smakmagi fångad i en och samma burk.
Vaniljdrömmar fullkomligt krossar allt som tidigare kallats motstånd inom vaniljgenren och lyckas med bedriften att göra den mest uttjatade smaken till en ny upplevelse.
Löjligt god och från och med nu ett självklart val i varje träningsdåres skafferi!

 

 

 

Whey100-LemonIceCream_960px-161205
1. Body Science Whey, Lemon Ice Cream

Trots värdigt och tufft motstånd i toppen kniper MM Sports egna märke Body Science smakvinsten med deras supersomriga proteinupplevelse ”Lemon Ice Cream”.
Förutom produktens välbalanserade innehåll erbjuder varje drink också en sval, fräsch och strandkompatibel smakupplevelse som kickstartar dina sommarkänslor. Något de flesta av oss inte kan få för mycket utav.
Fem, av fem möjliga, plustecken och ett självklart innehåll i träningsshakern de kommande månaderna!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg, Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB