Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Tacksamhet.

av Johnny

Jag har tur. När jag har ett problem som inte vill lösa sig, då har jag en person jag ringer. Förutom att hon är bland annat psykolog, är hon framförallt en fantastiskt inkännande människa. Jag ser det som en stor gåva att kunna ringa henne när jag kört fast. Jag är tacksam.

En av de bästa sakerna med henne är att hon är så rak. Det är något jag saknat tidigare, kanske på grund av min vänlighet, inte vet jag, men människor i allmänhet har haft en tendens att behandla mig lite…mjukt. Det är trevligt ibland, men när det gäller personlig utveckling tar det för lång tid om man ska dansa runt den heta grytan. Därför har jag bett henne säga det jag behöver höra, och det funkar utmärkt.

Idag fick jag en sån otroligt tydlig insikt i vårt samtal. Ibland är det bara som om det legat någonting för, eller över, och när man tar bort det blir allt så solklart. Det är underbart när det sker.

Hon har hjälpt mig mycket med min egen utveckling, men också väldigt mycket i min föräldraroll. I några av de mörkaste stunderna har hon hållt upp sin lykta och visat mig rätt väg. Jag vet inte om jag kan riktigt sätta ord på min tacksamhet. Men jag lovar att försöka.

Tack också fina A för alla gåvor idag. Du har ett stort hjärta, och vi är väldigt tacksamma. Bara så du vet.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB