Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

15 minutes of fame

av Johnny

Jag lånade en bok på biblioteket. Den handlar om hur man skriver en roman. Jag tycker den är riktigt bra. Och inspirerande.

Som följd av den inspirationen satte jag mig ner och skrev en synopsis, huvudpersonens karaktär och bakgrund. Men inte bara det, utan hela slutet. Visst har jag haft den på lut en tid, men så här har jag inte gjort någon gång tidigare. Ska bli otroligt intressant att se vart det tar vägen.

Igår fick jag dela scen med en gammal idol och legend. Thomas Ravelli. Det var avslutning på fotbollssäsongen och han var där som prisutdelare. På frågan om någon kände igen honom ropade en unge: ”Det är du på den där reklamen, AMF!” Thomas skrattade gott. Jag med. Ungefär som när Kennet Andersson var med en träning och tjejerna ropade: ”Kolla, det är ju han i Kändisdjungeln!”

Allting har sin tid antar jag.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Elvira S Barsotti och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB