Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Pinigt, men en bra känsla.

av Johnny

Konstigt. Bara för att jag bestämde mig för att lämna den här anslagstavlan, för att den fick mig att känna mig hämmad, instängd och inte längre jag, skrev jag igår något som jag verkligen tyckte om själv. Föregående posten alltså. För första gången på länge släppte jag lös min kreativitet utan att tänka på slutresultatet, mer än att låta historien bygga sig själv och signalera när den var färdig. Det var härligt att känna så igen.

Så även om det känns lite pinsamt eftersom jag skrev att jag skulle sluta, kanske jag fortsätter ett tag och ser om känslan har lagt sig till rätta och byggt bo, eller bara var en tillfällig gäst.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Frida Westergård, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB