Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Tack.

av Johnny

Ibland har jag funderat på varför jag bloggat överhuvudtaget…men när jag får kommentarer som den på mitt senaste inlägg blir jag påmind om varför.

Jag har vid flera tillfällen under mina år i bloggvärlden häpnat över vissa underbara, värmande, hyllande kommentarer eller mejl, som givit mig självförtroende och energi att jobba på och utveckla mitt skrivande.

Jag vet inte, men jag ville nog mest säga att det finns många fina människor. Och tack för att ni bryr er tillräckligt för att orka lägga tid på att skriva det ni tycker. Det betyder något, bara så ni vet.

Ialla fall för mig.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB