Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Kanske ska tänka sig för?

av Johnny

För att fortsätta på politikertemat, såg jag igår Mona Sahlin hävda att alla jobbcoacher är skit och ska bort. Jag säger tack, Mona, från mig och mina kollegor. Men jag tror du har fel. Jag tror väldigt många är nöjda med sina jobbcoacher. Det är vad feedbacken här säger ialla fall.

Till exempel har jag under sommaren träffat en tjej som trots utbildning och bra referenser inte fått komma på en enda intervju. Vi skrev om hennes cv och diskuterade lite andra saker man kan tänka på, och när vi träffades efter min semester hade hon varit på tre intervjuer och fått minst ett jobberbjudande. Jag har också en god vän, Anders, som även han är jobbcoach. Jag vet att han har hjälpt många framåt i karriär och liv.

Jag tror man ska vara ganska försiktig i sina uttalanden som partiledare i valtider.

Och hur är det nu man säger, ”man ska inte kasta sten i glashus…”

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB