Deltidspappan

Att vara ensamstående förälder är inte lätt. Men det går. Ibland blir det till och med riktigt bra.

Startsida / Inlägg

Yes!

av Johnny

För några dagar sedan var jag redo att lägga mina författardrömmar på hyllan. Efter ännu ett refuseringsbrev kändes det för första gången motigt. Jag har faktiskt inte tagit det speciellt hårt innan, jag har trots allt fått en del fin kritik och varit nära någon gång, och som okänd debutant utan ett känt namn eller liknande i bakfickan, gäller det att ha flyt. Eller vara riktigt j-vla bra förstås.

Men ígår när jag öppnade inkorgen låg där ett mail från ett nystartat förlag som hade läst mitt manus och tyckte det var skitbra, och undrade om jag ville vara med från början i deras uppstart? Hmm, okej då:-)

Dom har en helt ny affärsidè inom förläggandet som tilltalar mig oerhört mycket, och jag tror det kommer bli en stor succè. Dom kommer satsa hårt under bokmässan och då kommer jag stå där i deras monter och göra reklam för min egen bok. Helt surrealistiskt, men superroligt! Och vilken boost för skrivarlusten!

Jag återkommer med mer detaljer.

Just nu måste jag bara hjula några varv i lägenheten.

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB