Startsida / Inlägg

Melodifestivalen 2017

av thomasskoglund

Hon är röstsensationen som 2008 kammade hem en andraplats i Idol och nu laddar om för fullskalig mello-revansch. Men vad har Alice Svenssons uppladdning inför Sveriges största musiktävling egentligen bestått av?
Det aningen otippade svaret lyder; stenhård träning.

 

 

Foto: Elvira Pihl

 

 

Idag var det äntligen dags för min och Alice första gemensamma träningsplåtning, och vilken succé.
De senaste månaderna har jag haft ynnesten att träna denna talangfulla tjej och bevittnat de sanna urkrafterna som ryms i denna tillsynes lilla och harmlösa kropp. En urkraft såväl jag som redaktionen tyckte ni läsare också skall tillåtas chockeras över.

 

IMG_3486

 

 

Att den här tjejen sjunger likt en ängel och ser ut som en docka är knappast någon hemlighet – men läs vidare och bevittna själva hur hennes träningshorn kan växa ut, och pannben motivera även den mest nedhasade popcorn-älskaren, då hon visar upp sin verkliga sida.

De effektfulla övningarna som berikat såväl Alice fysik som röstkapacitet kommer att avslöjas i ett reportage via Aftonbladet PLUS under nästa vecka. Där utlovas, förutom matnyttiga träningstips, de ”ruffa” träningssidorna ni aldrig tidigare skådat från denna unga sångerska.
Kort och gott; träningsmotivation – och mellopepp på en och samma gång!

 

 

IMG_3457

 

 

Tillsvidare får ni ta del av detta härligt behind the scenes material från dagens fotostund!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Joel Holmgren och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB