Startsida / Inlägg

10 Instagramkonton som motivationsbombar din träning

av thomasskoglund

Sociala medier är hemvisten för  inspirationsknuffarna vi alla behöver med jämna mellanrum. Här finner du 10 peppande Instagramkonton som garanterat kommer lyfta din dagliga motivation till högre nivåer.

 

 

Segstartad? Inga problem. Surfa in på något av följande ig-konton och motivationsbomba dig själv!
Segstartad? Inga problem. Surfa in på något av följande ig-konton och motivationsbomba dig själv!

 
 
 
 

 

Mathew Fraser

@mathewfras
@mathewfras

 

Efter att ha vunnit titeln ”The fittest man alive” efter sina insatser i The CrossFit Games 2016 och 2017 är det ingen underdrift att kalla Mathew Fraser för en sann motivationskälla. Hans Instagramkonto gör ingen besviken, och utgör därför ett atletiskt måste för alla träningsentusiaster.

 

 

Brita Zackari Wahlström

@i.hate.working.out
@i.hate.working.out

 

En skön motpol till rådande träningshets.
Brita Zackari Wahlström avdramatiserar träningsklimatet och lockar soffpotatisen till en mer aktiv vardag. Nyttigt, skojfriskt och lärorikt.

 

 

Krystal Cantu

@krystalcantu
@krystalcantu

 

Tillhör du skaran som kommer på ursäkt efter ursäkt för att slippa träna?
Krystal Cantu förlorade sin ena arm i en tragisk bilolycka, men har trots detta lyckats erövra såväl USA’s CrossFit- som styrkelyftarscen. Fattar ni? Tjejen knäböjer, rycker, stöter och tävlar – med EN arm. Det är så mäktigt att den här tjejen utgör själva definitionen av en sann träningsförebild. Heja dig Krystal!

 

 

Dmitry Klokov

@klokovd
@klokovd

 

Dmitry är mannen som definierar stark i starkast. Med meriterade världstävlingar och sinnessjuka rekord i bagaget utgör han (och hans Instagramkonto) vitamininjektionen som borde vara obligatorisk innan du äntrar ett gym. Kort och gott – kontot är powersmällen som motiverar dig att köra tyngre än någonsin förut.

 

 

Jag tog beslutet

@jagtogbeslutet
@jagtogbeslutet

 

Tryter orken lite för ofta? Surfa förbi jagtogbeslutet och bevittna andra eldsjälars resor. Sann inspiration och motivation fångad i digitalt format. Om de kan – kan du!

 

 

Kalle Zackari Wahlström

@kallewahlstrom
@kallewahlstrom

 

Träningsprofilen och programledaren som erövrat Sverige med produktioner likt Svett & Etikett och Gympaläraren gör inget fan besviket i sina sociala kanaler. Följ Kalles vardag, träningsbestyr, jakthistorier och klädsamma inställning – din motivation kommer tacka dig.

 

 

Kristin Holte

@holtekristin
@holtekristin

 

Norskan som utsetts till världens sjunde mest vältränade kvinna är inget annat än ren kraft, elegans och motivation. Följ hennes aktiva vardag och låt dig inspireras till att lyfta, kasta, pressa, knuffa och dra hårdare än du tidigare trodde var möjligt.

 

 

Race with reason

Skärmklipp 2017-10-28 09.22.56

 

Träningspepp och välgörenhet i en och samma smäll? Japp, det stämmer. Race with reason är välgörenhetsorganisationen som skänker pengar i kampen mot en rad olika sjukdomar. Allt detta genom upplagda bilder där människor jorden runt utför diverse konditionsbaserade träningspass. Tummen upp, big time!

 

 

David Bielkheden

@davidbielkheden
@davidbielkheden

 

David är en av landets mest meriterade, talangfulla och matchaktuella kampsportare. Veva förbi hans sociala kanaler för lowkickhårda strömmar av träningsinspiration, fighting spirit och coolness. Ett måste för såväl kampsportsfans som träningsentusiaster.

 

 


Där har vi det. 10 inspirerande Instagramkonton som kan rädda den mest haltande träningshösten. Om ovanstående inte skulle vara tillräckligt, klota förbi mig på @karlthomasskoglund.


 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lisa Andersson och Lina Thorén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB