Startsida / Inlägg

5 poddar som räddar träningshösten!

av thomasskoglund

Har höstmörkret dränerat energidepåerna? eller är du kanske bara trött på träningsmusikens opeppiga technotrummor?
Oroa dig inte, här är fem smittsamt inspirerande träningspoddar som boostar motivationen till nya, årtidsfräscha, nivåer. 

 

 

Boosta träningen till nya nivåer med hjälp av några av utbudets mest inspirerande poddar!
Boosta träningen till nya nivåer med hjälp av några av utbudets mest inspirerande poddar!

 

 

Podcast

För att undvika, det alltid så uttjatade, iOS vs. Android kriget finns samtliga podtips att hitta för såväl iPhone som Android. Du tillhör troligtvis redan målgruppen som är en fena på att orientera dig i cyberspace, och kommer därför inte stöta på några problem med att finna poddarna. Men om så inte är fallet (hej mamma!) finner du all hjälp som krävs för att komma igång via länkarna nedan.

 

 

apple
Apple

 

android
Android

 

Topp 5

 

I nöd och lyft

De äkta makarna Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari pratar om träningens likheter och olikheter. Den endorfinkickade Kalle och latente träningsmotståndaren Brita kompletterar varandra i återkommande avsnitt som passar de flesta. Roligt och inspirerande på en och samma gång. Heja!

 

 

nödolyft

 

 

 

Träningspodden 

Jessica Almenäs och Lovisa Sandström (aka Lofsan) styr spakarna bakom landets just nu största podcast inom träning och hälsa. Här blandas personliga erfarenheter med slagkraftiga tips kring hälsa, livsstilsförändringar och kost. Ett måste för dig som vill hålla dig uppdaterad kring vad som gäller i träningsSverige 2017.

 

 

träningspodden

 

 

 

Maratonpodden 

Journalisten och löpentusiasten Petra Månström träffar intressanta och aktuella personer för att prata om det outtömliga samtalsämnet uthållighetssport. Bland gästerna återfinns namn som Lisa Ring, Johan Steene, Robert Wells och Michael Dahlén. Spännande samtal om motion och motivation blandas med matnyttiga erfarenheter och tips. Med andra ord – löprundans bäste vän.

 

 

maratonpodden

 

 

 

Kropp & själ i P1

Nej, public service är inte tråkigt! I detta program behandlas allt från stenhårda träningstips till läkande fakta kring alkoholproblem. Programledare, inbjudna experter och lyssnare bollar folkligt kring såväl stora som små frågor samtidigt som de fortbildar träningsintresserade i olika riktningar.

 

 

kropposjäl

 

 

 

OCR-podden

Multitalangerna Andreas Tjärnberg och Johan Lindqvist är eldsjälarna som tränar, tävlar och älskar OCR (Obstacle Course Running). I herrarnas pod blandas sporrande träningsmotiovation, professionell hinderbaneteknik och sylvassa profilreportage. Allt kokas samman till podmåstet för dig som önskar hänga med i utvecklingen kring en av världens just nu snabbast växande idrottsformer.

 

 

ocrpodden-banner

 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB