Startsida / Inlägg

Min nya superhjärna

av Therese Engdahl

Dagens visdom: Man ångrar aldrig ett pass

Har nu sprungit 6 mil sedan jag tog semester, alltså 1 mil 6 gånger. (och så en massa 6 km pass, duktig, duktig..hihi.) Inte en enda gång har jag gjort det utan att dividera med mig själv först om varför jag borde låta bli just idag, och inte en enda gång har jag ångrat mig! Den visare delen av min hjärna har vunnit striden varje gång, den delen som inte lyssnar på dåligt komponerat skitsnack.

Tänk om den delen av hjärnan fick regera i alla situationer, vilket bra och perfekt prickfritt superliv man skulle ha då!! Jag döper den till ”Fuck it let’s go-hjärnan” och ska härmed försöka att rådfråga den i precis alla situationer jag hamnar i.

Watch out Superlife, here I come!

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB