Startsida / Inlägg

Att jobba med människors fritid

av Therese Engdahl

Jobbar man som jag som yogalärare och med musik, så innebär det att man jobbar med andra människors fritid. Vilket betyder att man jobbar på sin egen fritid! Vad nu det är, för mig har det begreppet bleknat för flera år sedan. Jag har så länge jag minns jobbat på helger och kvällar. Har jag varit ledig någon lördag så har jag velat göra så mycket att det bara slutat med att jag typ suttit och gapat på en stol.

Att jobba med andra människors fritid är något jag verkligen gillar. De är glada och avslappnade, arbetsmasken avlagd och de är och träffar mig antingen för att yoga eller lyssna på musik. Härligt.

Men ibland smäller det till, och igår var jag ledig. Och vad jag njöt med mina tjejkompisar under en lunch på Zink, smuttandes på ett gals vitt och smaskandes på pommes frites!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB