Startsida / Inlägg

Mode och Yoga

av Therese Engdahl

Gårdagens yoga var av slaget jobbigt. Och inte på grund av yogan själv, utan på grund av trasslet som tillkommer för att jag ska kunna göra denna 30-dagars utmaning. Det ska trixas och fixas barnvakt, jobbas också, fixas ärenden… ja livet självt. Jag ska vara borta från familjen i tre timmar varje dag utöver att jag jobbar, och det krävs planering, en snäll man och snälla föräldrar. Frustrerande, och igår kände jag bara att det är inte så här yoga ska utövas… Som ett måste, liksom. Så jag hoppade gårdagens pass vilket var det enda rätta med den klumpen i magen. Så nu har jag två dubblar att se fram emot! Ja, det var det.

Sedan hade jag en underbar kväll i modets tecken! Mitt favoritmärke Mayla had 20-tals mingel kväll i deras butik på Mood i Stockholm. Och hör och häpna så VANN jag en väska som jag har gått och sneglat på ett bra tag, och en blus! Så sjukt glad! Jag vinner aldrig något, men så hade jag kvällen till ära dressat upp mig i en 20-talsklänning och tog hem andrapriset för min utstyrsel.

 VANN den här fantastiska väskan!


                                      Mer från Mayla

 Den här klänningen ligger högt på min önskelista
 Den här blusen, fast i svart, vann jag också! Mayla A/W 12


                  Det finns även en näckrossort som heter Mayla :-)

 Näcksrosen Mayla. Passande för en Mayla-älskande yogini som mig

Innan 20-tals kvällen begav jag mig på en liten fuskpäls-jakt (det snöade i Stockholm…) och hittade b.la denna på Donna Karen.

Och fuskpälsskor… också Donna Karen

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB