Startsida / Inlägg

Avatarkänsla

av Therese Engdahl

Det finns så sjukt mycket att göra på Atlantis i Dubai att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv.

Man kan simma med delfiner, snorkla med hajar, vistas på det mest fantastiska spat, simma i havet, i nio olika pooler, shoppa, äta, vara på stranden, sitta på terrasser och njuta av den arabiska natten….

Man ska koppla av och jag finner det svårt eftersom jag vill uppleva allt. Men jag kämpar på 🙂

Simma i havet ger den mest fantastiska connection mellan kropp och andning, och jag vågar nästan påstå att den blir mer tydlig än när jag yogar. Simmade och simmade igår i havet och blev näst intill drogad kändes det som. Ett sånt fantastiskt samspel mellan kroppen och andningen att det kändes som om de blev ett helt och hållet. Och jag kom att tänka på de gånger som de sätter ihop sina svansar med varandra i Avatar, hur de blev ett.

Så känns det när jag tränar! Avatar känsla. Jag för ihop kropp och själ igen. Både med löpning, simning och yoga. Har letat sönder mig på tuben efter just en sån scen från Avatar med svansarna eftersom jag tycker den speglar vad jag menar så perfekt, men hittar ingen.

Men den här är fin!

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB