Startsida / Inlägg

Jag ba, vaknade upp i Dubai

av Therese Engdahl

Skumt… Har i och för sig några svaga minnen av en 6 timmar lång flygresa med teletubbies på repeat och två sovande killar på vardera axel. Så kall och trött av hösten i Sverige att jag glömde vad de där trevliga personerna som jobbar på flygplan kallas, och i min desperation efter värme kom jag inte på något bättre än ”filtpersonen” när jag skulle be min kille kalla till sig en… flygvärdinna hette det ja, för att frälsa mig med filtar. Har alltså stora förväntningar på att den här semestern skall skänka frid till min hjärna som för tillfället är både full och slut, värme till min kropp och saltfras till håret.

Så ca 38 bananer senare är jag nu här och ska njuta av sju dagars sol. 

Hej!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB