Startsida / Inlägg

Kärleken…

av Therese Engdahl

…till min unge är gränslös och jag önskar att vi får vara tillsammans för alltid och alltid. Fast han kommer ju att vilja slita sig loss och kommer en vacker dag tycka att jag är fel och pinsam. Men tills dess baby är det du och jag. Och för alltid sitter du fastklistrad i mitt hjärta. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Fred Balke och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB