Startsida / Inlägg

Bananas are for monkeys

av Therese Engdahl

… alltså tar jag en.

Proteinpulver har aldrig och kommer aldrig att se insidan av mitt kök eller mage (men obs inga värderingar i det, ni vet, rätt eller fel eller så, jag bara gillar det inte) och inte för att bananer är så fulla av proteiner, men min träningskost består i princip av bananer, ägg och vetegräs.

December… Lovar magi, mys och förväntningar. Men visst ger det lite ”man-borde-vara-glad-och merry-nu-ångest? Plötsligt är hela stan julpyntad och jag tycker det är jättemysigt, men samtidigt gnager en liten nu måste jag ha en fridfull känsla i mig- press, och den gav mig lite oro ett tag.

Tills idag. Mitt hem doftar av brasa, ljus och pepparkakor och när jag kom till jobbet (yogan) och såg allt det vackra julpyntet så blev det som att julmyset flyttade in i mig för att stanna hela månaden lång!

 Välkommen in i värmen!
1:a advent
Vackert julpynt
Yoga som en sexigare variant av tomten.
Gör någon glad på julafton med ett fint presentkort!
En jule-yogamatta
Fina röda kläder från Shakti


Låt oss ha en frisk december med mycket yoga, träning, extra D-vitaminer, apelsiner, söta citroner (snälla kan någon tipsa mig var jag kan få tag i dem, börjar tröttna på att åka till Tensta jämt) och fina hjärte-paket!

Hej!

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB