Startsida / Inlägg

Feel good about looking good

av Therese Engdahl

God Juldagens på er kära läsare!

Dagens inspiration kommer från mina fina julklappar. Detta är lite av vad som låg under granen åt mig, och jag är så glad!

”Den Galna Sexiga Dieten” (eller Crazy sexy diet, som den heter på engelska… låter lite knas på svenska) har jag velat ha hur länge som helst, jag är så glad att den har kommit på svenska.

Även fast jag är flytande i engelska och har bott i USA, så tycker jag att det är svåååårt att laga mat från engelska/amerikanska kokböcker. Jag som redan är dålig på matte får inte ihop det med måtten som skiljer sig från våra svenska. (Någon som undrar hur min mat såg ut som jag bjöd på på mina fester i USA?, ha ha)

”Var rädd om maten”  är en bok från Lantmännen med en massa recept och tips om hur du kan använda det som blir över. Så smart!

John Masters Haircare är ekologiska, organiska produkter som inte är testade på djur, just dessa två med underbar doft av pepparmint. Passar extra bra då jag är så förkyld. Deras filosofi lyder ”Feel good about looking good”, vilket jag tycker sätter huvudet på spiken för hur jag vill välja mina produkter.

Och så en gammal favorit för håret, ”Humectress” från Nexxus- det finns inget bättre balsam! Inte heller deras produkter är testade på djur. Dyrt, absolut. Men det är det värt.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB