Startsida / Inlägg

Vinn en skönhetsbehandling!

av Therese Engdahl

Jag besökte företaget Sporteopathy i Stockholm för en rejäl analys av mitt rådande hälsotillstånd- mycket spännande! 

Sporteopathy erbjuder ett skräddarsytt hälso- och nutritionsprogram för dig som vill optimera din hälsa och få reda på vad just du behöver tillföra/ta bort från din kost för att prestera bättre i vardagen, vare sig du tränar på elitnivå eller vill ha mer energi till att leka med dina barn.

Med denna apparat mäter Johanna dina värden och kan med hjälp av analysen ge dig vägledning och rekommendationer vad gäller din kost och eventuella tillskott du kantänkas behöva. Johanna var väldigt kunnig inom området hälsa och hade stensäkra svar på alla mina frågor om kost, vitaminer och olika ämnen i mat och skönhetsprodukter.

B.la. fick jag reda på att jag behöver mer c-vitamin, är låg på kalcium och lite låg på järn, men att jag ligger högt på ämnet Trypofan, vilket triggar igång serotoninet i kroppen 🙂 Jag är alltså inte fejkat glad- jag är glad på riktigt, hi hi, mycket nöjd! Dessa inre resor ger alltså resultat…

Jag behöver mer c-vitamin. Jag som dricker så mycket juice...? Ja, ja, det är bara att pressa vidare :-)
Sporteopathy håller även på att utveckla ett rawfoodkök och kommer att ge kurser och föreläsningar. Den här kokosoljan ska jag inte bara börja använda i min matlagning, jag ska testa att ha den som kroppslotion en tid. Återkommer med resultat.

De utför även skönhetsbehandlingar, och för att kicka igång min trötta vinterhud så slog jag till på en ”Fire and ice” behandling som boostar huden med bland annat vitaminer, antioxidanter, hyaluronsyra, aloe vera och grönt te, och du kan göra detsamma!

Du kan vinna en Fire and Ice- behandling värd 1090 kr genom att mejla mig och dela med dig av ditt smaskigaste rawfood recept! Receptet lägger jag sedan ut här på bloggen så att alla kan ta del av det. Låter inte det kul!?

  If u snooze u loose- mejla mig med ditt recept- först till kvarn!

Hej!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Niklas Gustafsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB