Startsida / Inlägg

Ta en femma

av Therese Engdahl

 Okidoki, ”taking five” kan vara det bästa uttrycket någonsin. Det innefattar vad man vill.

Om min kille hör mig säga: ”Jag tar en femma”, så kan han antingen hitta mig sovandes i soffan en stund, sittandes i sängen med en tidning, hukandes vid frysen (i ett försök att gömma mig) ätandes glass, eller i mitt `heliga rum´(min walk-in) för lite meditation. Man vill vara ifred, helt enkelt.

Men jag kan också ta en femma vid datorn för lite skoj, jag behöver nämligen ofta ge mig uppgiften att skratta. And what I learn is what I preach så ta en femma du med och ha lite skoj. Locka fram ett skratt, så ”lever du tio minuter längre”… Kan vi ju hoppas i alla fall!

                                Vad blir din femma idag?

                             Lite (eller ett helt paket) glass?

taking 5                               

                                     Fnissa åt quotes-trenden?

what matters

                         Boka upp din stela lekamen på en yogaklass?

batman

 Ta ett glas? Ett vin med lägre alkoholhalt. Men leder till skratt ändå.


Brancott-Estate-Flight-Marlborough-Pinot-Gris                     Kolla in roliga och snygga Carinas nya talkshow i kväll?

carina                       

Vad du än hittar på så önskar jag dig en härlig, rolig dag!

Kram

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB