Startsida / Inlägg

Kommentarer och sweet sins

av Therese Engdahl

Hej hopp, 

jag har av någon anledning inte tillgång till de kommentarer som jag vet att en del av er har lämnat, jag såg dem som hastigast på något slags gömt ställe i min adminpanel, men sedan kom jag inte åt dem.

Inget Nobelpris för mig i bloggteknik alltså, men jag vill med det säga att jag inte är dryg och inte lägger upp dem, jag fattar bara inte hur. Men! Anmälan är gjord till högre makter (Aftonbladet), och jag hoppas snart kunna läsa och svara på det ni har skrivit.

Nu ska jag bjuda på en sida av mig som jag skulle vilja jobba med. Here it goes: Jag kan inte gå och lägga mig om dagen har varit perfekt, och då menar jag perfekt ur ett hälsoperspektiv.

anton

Ovan syns ett vackert papper signerat Anton Berg, för fem minuter sedan innehållandes ljuvlig choklad. Choklad= nu i mage.

Jag vet inte hur jag ska komma runt det, men att gå och lägga sig ”helt perfekt” ger mig rysningar, jag måste ha gjort något ”fel” under dagen för att jag ska känna mig som mig.

Blir det inte choklad, blir det något annat (läs bulle, kaka, ja, du fattar) och om det inte kan inmundigas så måste synden komma någon annan stans ifrån (aldrig riktigt varit the good girl), det kan vara tillfredställelse i form av att ha stressat, inte städat alls, kolla skräckfilm.. Jag måste ha något slags mörker för att kunna gå till sängs nöjd.

Konstigt! Eller?

Tanken på att gå och lägga sig helt och hållet perfekt, nytränad, inte en gnutta onyttigheter i kroppen, i perfekta lakan i ett nystädat hem gör mig darrig.

Alltså måste jag prova det!

Mot nya mål, hoppas du hänger på!

Hej

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB