Startsida / Inlägg

Rejection is direction

av Therese Engdahl

Rejection is direction! Det både stämmer oftast, och hjälper ofta att tänka på när saker och ting inte riktigt går som man tänker sig.

Jag gick själv i dessa tankar för några timmar sedan. Och jag kände mig full av hopplöshet. Men tanken på att rejection is direction i princip alltid stämmer, så blev jag genast lite piggare och undrade vad för ”direction” Universum kommer att föra mig mot nu då?

Då glimrar något framför mig på Birger Jarlsgatan där jag vandrade och jag såg något med ”välkommen” på kortet som låg på marken och tänkte: Snacka om tecken från Universum, vad är detta? Som i andakt böjde jag mig ner mot trottoaren för att läsa och ta till mig instruktionerna Universum nu skulle skänka mig.

Privé

 Å. En alldeles speciell inbjudan till Club Privé, en porrklubb som ligger här på Birger Jarlsgatan. Hur ska jag tolka detta? Eller kan man kanske dra det till att jag övertolkar en aning…?

Vi får se, om ett halvår kanske jag står och svänger pattsen framför gubbar som ”jobbar över” och fnissiga turistkillar på grabbersa. Livet är ett smörgåsbord!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB