Startsida / Inlägg

För modiga flickor

av Therese Engdahl
modigt

Den är så stark att man baxnar. Att använda den är att vara direkt modig. Vågar jag? Min kille tycker att den är för stark, men jag älskar den så mycket att jag anser att det blir ett problem i vårt förhållande om jag inte får använda den. Jag önskar mig den i födelsedagspresent så får vi se om han är man eller mus.

dare

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Elvira S Barsotti och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB